Caffe slicica naslovne pored logoa

DZT Banner GLC 470x90 EN

Lake fest i časopis Caffe Montenegro potpisali sporazum o saradnji

Najveći crnogorski Rok festival Lake fest i najeminentniji časopis za turizam i ugostiteljstvo Caffe Montenegro potpisali su sporazum o saradnji. Imajući u vidu da je Lake fest već osam godina najpopularniji rok festival u Crnoj Gori, ali i šire, sa dosadašnjom posjetom preko 200 000 posjetilaca iz svih krajeva svijeta, a da je časopis Caffe Montenegro skoro 15 godina najznačajniji medij iz oblasti turizma i ugostiteljstva u sporazumu su se prepoznale zajedničke vrijednosti ta dva najveća vaninstitucijalna turistička faktora kad je razvoj turističkih brendova u pitanju.

 

Sa proslogodisnjeg Sajma turizma u Beogradu 1Sa prošlogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu

Obje institucije su dobitnici najznačajnijih nagrada iz oblasti turizma kao što su Wild Beauty Award, Zelena zvijezda, nagrada Jadranskog sajma i druge.

Ova saradnja, kako poručuju Peđa Zečević direktor Lake festa i Sanja Golubović glavna urednica časopisa Caffe Montenegro je prirodan slijed kontinuiranih aktivnosti na prepoznavanju Crne Gore kao destinacije za ugodan boravak tokom cijele godine, a samim tim je obuhvaćen i festivalski turizam.

Sporazumom se objedinjuju napori Lake festa i časopisa Caffe Montenegro i postiže sinergetski efekat, a formalno se uspostavlja saradnja u zajedničkim marketingškim nastupima ne samo u Crnoj Gori već i van njenih granica.
Samim tim na Beogradskom sajmu turizma će se Lake fest predstaviti na štandu časopisa Caffe Montenegro, a učešće u promociji su najavili brojni zajednički partneri. Sve vrijeme Sajma biće prikazivani filmovi o Lake festu i časopisu Caffe Montenegro.

Ovo je pravi primjer vaninstitucionalnog povezivanja turističke privrede Crne Gore i očekujemo da će ovaj primjer slijediti i drugi slični subjekti.

Pozivamo sve turističke radnike da posjete naš štand koji se nalazi u hali 3 Beogradskog sajma u okviru Beowine fair-a od 21.do 24. februara.

S obzirom na to da su naši saradnici i pratioci brojni subjekti i pojedinci iz čitavog regiona očekujemo veliku posjetu.

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!