Caffe slicica naslovne pored logoa 212

MNE Media DIGITAL Caffe Montenegro Web Banner v2

Festival vina i ukljeve u Virpazaru

Festival vina i ukljeve, jedna od najznačajnijih crmničkih i barskih fešti, biće održana 9. i 10. marta 2024. godine u Virpazaru, najavljeno je iz Turističke organizacije (TO) Bar.

"Tradicionalna manifestacija, koja ove godine slavi svoje XXVI izdanje, lokalnim vinogradarima i ribarima omogućava prezentovanje svojih proizvoda, a posjetiocima uživanje u ukusima domaće kuhinje, muzici i druženju", kažu u saopštenju.

Kako su naveli, otvaranje je zakazano za subotu, uz nastup Folklornog ansambla “Rumija”, uvijek zanimljivog pjesnika i humoristu Rajka Joličića, izvornu muziku Tanje Šeter, popularnog Baneta Mojićevića, kao i pjevača crnogorskih pjesama Nikole Buškovića. 

"Dodjela nagrada za najbolje vino biće održana drugog dana festivala, nakon čega će nastupiti pop pjevačica Ema Ćivović, a nešto kasnije očekuje nas koncert svima omiljenog Kneza. Festival će završiti nastupom Cuba benda. Oba dana program počinje u 11, a završava iza 15 časova", kažu u saopštenju.

Festival vina i ukljeve je, ističu, idealna prilika da degustirate lokalne specijalitete, probate čuveno crmničko vino, ali i da posjetite Virpazar.

"Iskoristite vikend da upoznate bogato kulturno – istorijsko naslijeđe i uživate u krajoliku: Skadarskom jezeru, tvrđavi Besac, autentičnoj seoskoj arhitekturi i brojnim vinogradima. 
Organizatori su MZ Crmnica i Udruzenje vinara, a pokrovitelji Opština Bar i Turistička organizacija Bar. Dođite u Virpazar, na ukljevu i vino", zaključuju iz TO Bar.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!