182CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Raskoš na obali mora

The Chedi Lustica Bay - otvoren u julu, hotel je smješten na samoj rivi Marina Village-a u primorskom gradiću Luštica Bay. Osim Marina Village-a, inspiracija dolazi iz tradicionalne arhitekture crnogorskih srednjevjekovnih primorskih gradova. Lokalni materijali drvo i kamen, elegantni lukovi, prozori sa škurama, krovovi od terakote i prostrani enterijeri, neprimjetno se nadovezuju jedni na druge i čine rizort koji je duboko ukorijenjen u okolinu, kojoj u potpunosti pripada.
Renomirani GG&Grace International projektovali su enterijer u kojem je glavni osjećaj upravo taj - zen. U ulazu za lobi nalazi se staklo od poda do plafona, potpuno otvoreno prema tirkiznim vodama zaliva Trašte. Boje obale su predstavljene svijetlim kamenom, drvenim gredama, grubim mermerom i namještajem u vedrim azurnim bojama. Iza recepcije je postavljen drveni panel sa ugraviranim horizontalnim slojevima teksture i bojama koje predstavljaju planinski horizont tokom zalaska sunca. Poput prirodnih prostora, ideja je da enterijer najprije bude adekvatan prostor za život. Od pletenih visećih stolica u lobiju do nevjerovatnog iskustva u spa centru, sve je podređeno užitku gostiju.
Najmodernija oprema i “smart tech” sistemi, neprimjetno su integrisani i osmišljeni da unaprijede, a ne da ometaju odmor. Postavljeni su i Tesla punjači - prvi u Crnoj Gori. Poslovni centar posjeduje najnoviju opremu, uključujući i 65” Ultra LED ekran i audio sisteme sa mogućnošću instant umrežavanja i striminga. Displej monitori na opremi u teretani sinhronizovani su sa izborom muzike radi bolje motivacije.

Chedi2Najmanja soba ima 45 kvadratnih metara. Sobe su prostrane i opremljene tako da pružaju potpunu udobnost


U sobama se nalazi “in-room” tehnologija koja je vrlo intuitivna. Smart televizija unaprijed je podešena nacionalnosti gosta. Sistem rasvjete ima memorijska podešavanja kako bi upamtila preference gosta, koji može da strimuje sa svojih aparata ili telefona na TV, koristeći neometano USB punjače ze telefon koji se nalaze pored svakog kreveta, zajedno sa glavnim prekidačem kako ne bi morali da ustaju i gase ono posljednje svijetlo.

Najmanja soba ima 45 kvadratnih metara.
Osmišljen od strane nagrađivanih arhitekata iz TVSDesign Atlanta (SAD), hotel obuhvata mnoštvo povezanih djelova: predivnu centralnu zgradu, hotelske sobe sa zelenim krovovima u pozadini i kondominijumima sa strane. Raspored osmišljen po ugledu na okolna mjesta, izvanredno je moderan.
The Chedi Luštica Bay tim uvijek je dostupan za preporuku i organizovanje izleta. Oni mogu organizovati za vas aktivnosti na vodi, predložiti ture po poluostrvu za šetnju i biciklizam, ili planirati dnevne izlete za istraživanje većih znamenitosti zemlje, od srednjevjekovnih primorskih gradova do bilo kog od 5 nacionalnih parkova.

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!