Caffe slicica naslovne pored logoa

DZT Banner GLC 470x90 EN

U subotu otvaranje Ski centra Kolašin 1600

Povodom zvaničnog otvaranja skijališta Kolašin 1600 Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u subotu 16.februara, organizuje besplatan prevoz i zabavni program na skijalištu.

Za posjetioce ovog ski centra AD Skijališta Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore obezbijedili su besplatan ski pas degustaciju hrane i pića kao i bogat zabavni program. Posebna atrakcija biće priprema mega kačamaka za sve posjetioce. Na stazi će biti organizovana i trka u veleslalomu na 600 metara koju će započeti proslavljeni jugoslovenski skijaš– svjetski prvak Bojan Križaj.


Sve informacije o prevozu zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja call centra Montenegro 0 8000 1300 radnim danima od 07-15 h


Za dobru atmosferu na skijalištu pobrinuće se Dj MR Jools i DJ Shar, a od 13 h koncerte će održati i grupa Crveno i Crno i Sergej Ćetković sa bendom. U 16 h zabava se nastavlja na gradskom trgu uz didžejeve, koncerte, defile mažoretki i vatromet. Muzičke zvijezde Anita Popović i Danijel Alibabić održaće koncerte na gradskom trgu sa pocetkom u 19:00 h.
Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i Glavnim gradom organizovan je iz Podgorice, Bara, Budve i Herceg Novog.

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!