Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Ne propustite dvodnevnu avanturu od Zabojskog do Biogradskog jezera

U čast obnove postojanja jednog od najstarijih planinarskih društava u našoj zemlji, PSK “Brskova” iz Mojkovca, za dane vikenda 6. i 7. jula, biće organizovani planinarski pohodi na Sinjajevinu i Bjelasicu, objavio je Planinarski savez Crne Gore na svom Facebook profilu.

Riječ je o dvodnevnoj avanturi koja će započeti u subotu, 6. jula pohodom do jezera “gdje se telefoni i internet zaboravljaju” – Zabojskog.

Okupljanje je zakazano za 8h na gradskom trgu u Mojkovcu.

Spavanje je predviđeno u šatorima kod doma “Šuškovina” u mjestu Podbišće, a hrana i piće će se konzumirati u domu. Za lijepu atmosferu pobrinuće se bend “Krug” i Ognjen Gvozdenović.

Sljedećeg dana, nakon doručka, učesnike očekuje 10 km pješačenja do Biogradskog jezera.

“Polazak je od Biogradskog mosta, odakle će se pješačiti kroz prašumu Biogradske gore, katun Krnjače, sve do Razvršja koje se nalazi na 2033 mnv. Nakon toga, uslijediće silazak u katun Dolovi Lalevića, gdje će biti obezbijeđen ručak kod domaćina Janketića i Bogavaca.
Posle ručka i odmora, posjetiće se vidikovac Bendovac, a zatim će se grupa spustiti do Biogradskog jezera gdje se završava druženje” – navodi se u objavi.

Broj mjesta za spavanje pod šatorima je ograničen, ali učesnici mogu ponijeti svoju kamp opremu. Prijava je obavezna  pozivom na sljedeće brojeve telefona: +38267238901 i +38267487246.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!