Caffe slicica naslovne pored logoa 217

Portonovi July Digital Banner Caffe Montenegro 712x95 2

Spremite se za Lake Fest

Od 9. do 11. avgusta održaće se još jedno izdanje Lake festa. Kao i prethodnih godina festival donosi puno dobre muzike i zabave za sve, na dobro poznatoj lokaciji pokraj Krupačkog jezera. Ono što se najviše iščekuje jeste line up koji je ove godine spektakularan!

Posjetioci će moći da uživaju u tri dana raznovrsne muzike i žanrova koje donose muzičari i bendovi sa svih meridijana. 

Festival u petak 9. avgusta otvara bend Subverzija, gosti iz Banja Luke, koji sviraju svoju verziju pank rok muzike. Željko Bebek koji će ponoviti svoj fenomenalan nastup pokraj jezera, Prljavo kazalište sinonim novog talasa i hrvatske rokenrol muzike, zatim, jedan od najboljih i najaktivnijih pank rok bendova Goblini čiji se nastupi dugo prepričavaju kao i turski DJ Murat Uncuoglu koji će zatvoriti prvi dan.

Drugog dana 10. avgusta bina je rezervisana za Marčela koji donosi svoju verziju  hip hop muzike, Queen sensationkoji rade tribjut jednom od najvećih rok bendova svih vremena. Spremite se za boemsku rapsodiju pokraj Krupca!Splean, bend iz Sankt Petersburga važi za jedan od najpoznatijih bendova Rusije! Nakon njih tu je novosadski Ritam nereda koji će svojim zvukom razdrmati posjetioce. Veče zatvara svjetski dj superstar Fedde Le Grand koji dolazi iz Holandije i koji će napraviti žurku za pamćenje.

Treći dan 11. avgust rezervisan je za Džanum, lokalni predstavnik koji pravi miks etno i rok muzike. Jurica Pađen i Aerodrom vratiće nas u zlatno doba pop rok muzike i hitovima koje svako zna! Dobar nastavak pop rok zvuka predstaviće i legendarna Crvena Jabuka, a sve to biće uvertira sa kultni bend Laibach, slovenački proizvod koji se nikako ne smije propustiti. Festival će na kraju zatvoriti engleski popularni dj i producent Jax Jones.

Karte za ovogodišnji Lake fest su u prodaji i iznose: paket za tri dana 45 eura, dok je jednodnevna ulaznica 18 eura. Novina od ove godine jeste što će karte moći da se nabave i online. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem društvenih mreža festivala Lake fest.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!