Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi banerr

Atraktivno ljeto u hotelu Regent Porto Montenegro

Nakon dinamičnog zimskog perioda, tim hotela Regent Porto Montenegro pripremio je sjajan program za nastupajuću ljetnju sezonu. Posjetioci će imati priliku da biraju različite koncepte zabave i gastro iskustava u čuvenim barovima i restoranima hotela.

Murano restoran – ovog ljeta nudi više

Prepoznatljivi ukusi mediteranske kuhinje i neprikosnovena usluga Murano restorana uvijek su odličan razlog za okupljanje najbližih i lijepe trenutke na obali. Ovog ljeta, fantastični gastro tim pripremio nam je i povod više. Svakog mjeseca, posebne tematske večere slaviće autentične ukuse našeg podneblja.

U maju nas očekuje večera od četiri ganga sa uparivanjem vina pod nazivom Ukusi ljeta, koja slavi nastupajuću sezonu i lokalne ukuse uz uključenu selekciju vina i muziku uživo. 

53664349018 d66e839f70 5k

Ribarska večera je planirana za jun i donosi ukuse Jadrana i tradicionalnu bokeljsku muziku klape Castel Nuovoinspirisane neraskidivom vezom čovjeka i mora. Kroz jedinstvenu večeru koja objedinjuje elemente kulture i gastronomije, iskusite esenciju Crne Gore u julskoj tematskoj večeri na bazi lokalne kuhinje, uz izbor finih crnogorskih vina i nastup folklorne grupe KUD “Boka”. 

Poseban gastro spekakl nas očekuje u avgustu. Dekada kulinarske izvrsnosti tema je posebne 

večere od šest gangova sa uparivanjem vina koja slavi virtuoznost kulinarskog tima hotela Regent Porto Montenegro. Kroz svečanu večeru od  šest gangova, predstaviće neka od legendarnih jela iz protekle dekade, uparena sa izvrsnim vinima i koncertom naše poznate pop pjevačice.

U smiraj dana nad zalivom, upotpunite uživanje u elegantnoj atmosferi Murana i maštovitim kombinacijama ukusa nježnim interpretacijama klasika moderne muzike. U periodu od juna do septembra svakog četvrtka nastupaće Tina Džankić.

53664598110 7c715ae32a 5k

Onyx Bar & Garden, terasa na kojoj zabava počinje

Šarmantna terasa hotela tokom ljeta je posebno interesantna svim gostima koji žele da uživaju u uzbudljivoj atmosferi sezone u Porto Montenegru, ali vole i da zadrže dozu privatnosti. Fantastični Onyx Bar je posebno interesantan svim ljubiteljima vrhunskih koktela, i pažljivo kreirane selekcije pića. Ambijent će biti upotpunjen interesantnim dešavanjima tokom cijelog ljeta.

48831529876 febff026ca 6k

Od maja do septembra, gosti će uživati u mjesečnim zabavama kada će nastupati Nina Žižić a gosti imati priliku da uživaju neograničenu konzumaciju koktela u saradnji sa brendom Beluga votke. Svakog četvrtka DJ nastupiobećavaju dobar provod dok će petkom uveče biti upriličene old-school rock'n'roll svirke sjajnog benda Eliza Stark & The Dappers.

Gourmet Corner, za idealan početak dana

Ovog ljeta odlučujemo da brunch zabave nisu rezervisane samo za vikende. I upravo u tom stilu, Gourmet Corner ima posebnu ponudu doručka sa prosekom svim radnim danima od 15 juna do 15 septembra. Posebna ponuda za ručak donosi 20% popusta na kombinaciju omiljenog jela i dezerta u periodu između 15h i 17h, dok, dok će selekcija osvježavajućih koktela dostupnih od 18h do 20h pomoći da se rashladite posle vrelog dana.

34567

51315923575 95368f6418 6k

Utorkom veče, gosti će uživati u akustičnim muzičkim nastupima Jelene Božović.

Neka ovo bude još jedno nezaboravno ljeto u hotelu Regent Porto Montenegro! 


Za sve informacije i rezervacije, pišite timu hotela direktno na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!