Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi banerr

“Morska posla” na Festivalu vjetra ovog vikenda

Treći festivalski vikend, Festivala vjetra (Wind Fest), donosi zanimljiv kulturni program, ali i kreativnu pučku feštu na gradskoj rivi Pine.

  • u subotu 11. maja u 20 sati, na platou crkve Svetog Antona u Lepetanima očekuje prvi klasični koncert u okviru Wind Fest 2024- Veče gitare u izvedbi učenika i profesora Muzičke škole Tivat i Muzičke škole “Vida Matjan” u Kotoru.
  • U nedjelju 12. maja od 16 sati gradska riva Pine dobiće šušur od morskih rabota- događaj Morska posla. Na Sajmu morskih zanata i umijeća družićemo se sa jedriličarima iz Delfina i učiti osnovne pojmove, logiku i pravila jedrenja. Crveni Krst Tivat će u okviru nedjelje Crvenog krsta prezentirati pružanje prve pomoći s fokusom na spasilačke vještine na moru.

Muzej i galerija Tivat će na svom štandu organizovati kreativne radionice inspirisane morem, a kompanija UNA Montenegro predstaviće se sa “Meštrom o’ konopa”- radionicom umjetničkog i upotrebnog dizajna od konopa.

Na štandovima ćemo vidjeti i prepoznatljive ogrlice, umjetničke slike i kućice oslikane na kamenju s bokeških stijena i žala umjetnice Tatjane Tanje Radonić, radove modelarske radionice Montić i još mnogo toga.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!