Caffe slicica naslovne pored logoa 212

MNE Media DIGITAL Caffe Montenegro Web Banner v2

Novi Soul Bistro na staroj adresi

Nekadašnje kultno mjesto za izlazak Podgoričana i posjetilaca tog grada Soul& Soul dobilo je novo obličje i sadržaj i to na istoj adresi u Njegoševoj broj 34 i sa malo izmijenjenim imenom usljed novog hotelskog sadržaja - Soul Hotel&Bistro. Prozračan ambijent, sa žutom bojom koja dominira kao Sunce, i zelenilom koje se nadvija kao palma ispod njega... u prostoru sa fenomenalnim šankom, uživaćete u udobnom ambijentu gradskog lokala koji pruža lijep ugođaj u svako doba dana i navečer.

Meni bistroa je fino kreiran sa pažnjom, pa za koji god se obrok u toku dana opredijelite izbor je dovoljan da nađete za svoj ukus dobro jelo. Inače u pripremi jela se koriste isključivo svježe namirnice, pa su zdravi obroci i napici primjetni i na prvi pogled na meni kad vidite na primjer u ponudi chia doručak ili nešto jače kao što je odličan Soul cheesburger... uz napitke poput jagonane, đumbirlade ili poslaticu poput njihovog Chocolate spherea koji podižu energiju i raspoloženje.

Bilo da dolazite na kafu, duženje sa prijeteljima, izađete na pauzu s posla, ili želite da odradite preko lap topa posao uz dobru kafu u drugačijem ambijentu od radnog, izađete navečer na mirno i tiho mjesto đe muzika ne nadglašava razgovor... Soul Bistro je u svakoj varijanti odličan izbor u centru grada.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!