Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Otkrijte posebnost japanskih noževa u koncept prodavnici Santoku

Dobrodošli u raj za profesionalne kuvare ali i sve one koji uživaju u kuvanju! Predstavljamo vam prvu koncept prodavnicu japanskih noževa u Crnoj Gori, koja je zvanično počela sa radom 18. septembra. Prodavnica je smještena u srcu Podgorice, u Moskovskoj ulici broj 55, u dvorišnom dijelu zgrade Maxim. 

Poštovanje prema japanskoj kulturi, zajedno sa nepokolebljivom posvećenošću izradi, podstakli su želju vlasnika Slobodana Radmanovića, vlasnika radnje, inače našeg poznatog kuvara, da na naše tržište plasira najbolje japanske noževe i pribor za održavanje i upotrebu istih.

Japanska kulinarska tradicija je cijenjena širom svijeta, a njeni noževi nijesu izuzetak. Japanski noževi imaju bogato nasljeđe koje datira vjekovima unazad, izrađen sa preciznošću, posvećenošću i dubokim razumijevanjem umjetnosti izrade sječiva.

untitled 2

untitled 11

„Prije naše koncept radnje, pronalazak visokokvalitetnog japanskog noža u Crnoj Gori, posebno za upotrebu u renomiranim restoranima, bio je izazovan poduhvat. Prepoznajući ovaj jaz, krenuli smo u misiju da ove izuzetne noževe učinimo dostupnim svima. Naša prodavnica služi kao utočište poznavaocima kuhinje i kulinarskim entuzijastima koji želeda istražuju, dodiruju i drže ove veličanstvene noževe – taktilno iskustvo koje je nekada bilo ograničeno samo na onlajn kupovinu“ – izjavio je za naš časopis Radmanović.

On tvrdi da je lično vidjeti, osjetiti i izabrati nož suštinski dio procesa selekcije. 

Kolekcija u ovoj radnji se može pohvaliti nizom japanskih noževa, u rasponu od 50 do 650 eura, od kojih svaki opravdava svoju cijenu neuporedivim kvalitetom i performansama. 

untitled 17

untitled 29

Najskuplji nož u radnji je inače, proglašen za najbolji kuvarski nož u Njemačkoj, Danskoj i SAD u posljednjih nekoliko godina. Ovi noževi nijesu samo alati; oni su remek-djela koja podižu vaše kulinarske poduhvate na nove visine. 

Takođe, u radnji je i širok spektar ponude dodataka i osnovnih stvari za poboljšanje vašeg kulinarskog putovanja. 

untitled 18

„Izoštrite svoje vještine pomoću naših vrhunskih brusnih ploča, usavršite preciznost pincetom i održavajte svoje noževe u vrhunskom stanju uz naš raznoliki izbor torbi za noževe.“ – poručuju iz prodavnice Santoku.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!