Caffe slicica naslovne pored logoa 212

MNE Media DIGITAL Caffe Montenegro Web Banner v2

Bazzara proširuje svoju luksuznu mješavinu sa tri nove vrhunske vrste

Bazzara, renomirana zanatska firma za pečenje sa sjedištem u Trstu, proširuje svoju ponudu mješavina lansiranjem četiri nova vrhunska proizvoda. Ove nove mješavine su pažljivo dizajnirane da zadovolje sofisticirano i zahtjevno nepce takozvanog „istraživača kafe“: sve pažljivijeg i svjesnijeg potrošača, željnog jedinstvenih i iznenađujućih čulnih iskustava i sposobnog da krene na prava putovanja ukusa. Proces stvaranja novih mješavina trajao je skoro dvije godine, tokom kojih je menadžer Sensori projekta i direktor Akademije Marko Bazara analizirao desetine i desetine kafa pre nego što je odabrao 26 gurmanskih arabika porekla i kombinovao ih u liniju Panarabica, sastavljenu od tri mješavine koje se mogu pohvaliti pečenjem. profil koji je pažljivo kalibrisan za pripremu espresa i formula koja garantuje savršeno izbalansiran rezultat u šoljici. Ove tri kafe, kako se tvrdi, bukvalno su 'suština kontinenata kafe', jer su sastavljene od najvrednijeg i najprefinjenijeg porekla kafe i predstavljaju suštinu kafe tri velika kontinenta: Afrike, Azije i Amerike. Štaviše, Bazzara je proširio već popularni asortiman Bioarabica uvođenjem nove mješavine Bioarabica; omotavajuća mješavina koja kombinuje osam pojedinačnih porekla bioarabike u harmoniji autentične, 100% organske mješavine arabike. Među vijestima je i kafa iz Hondurasa sa sertifikatom Rainforest, koja se pridružuje osam organskih pojedinačnih izvora linije. Bazzara je oduvijek bila posvećena da svojim potrošačima ponudi visokokvalitetne, organske proizvode, priznate sertifikatima fer trgovine. Iz tog razloga, Bioarabica kafe Bazzara predstavljaju održivu poljoprivredu zasnovanu na saradnji sa poljoprivrednim proizvođačima i kroz projekte pošumljavanja i u korist zaštite biodiverziteta. Ovi napori spadaju u Bazzarinu posvećenost kao Benefit Compani, tj. kompanije koja integriše ciljeve zasnovane na profitu sa ciljevima koji imaju društveni i ekološki uticaj. Transformacija koju je započela kompanija inspirisana je Agendom UN 2030 i ima za cilj postizanje održivosti od 360 stepeni, ne samo u pogledu proizvoda koji su održiviji zahvaljujući FSC papirnoj ambalaži i kreiranju organske i Fairtrade linije kafe; ali i u odnosu na kompaniju u cjelini i društveni i ekološki kontekst u kome ono postoji. U ovoj perspektivi, Bazzara sprovodi politike uštede energije zajedno sa politikama koje imaju za cilj smanjenje plastičnih i atmosferskih emisija, kao i projekte pošumljavanja, kao što je saradnja sa Treedom-om koji je iznjedrio široko rasprostranjenu šumu Bazzara sačinjenu od stabala kafe zasađenih u Кeniji. , Gvatemala i Nepal. Da se ​​vratimo na glavnu novinu, liniju Panarabica čine tri dragocjene mješavine: Panamericana, Panafricana i Panasiatica; koji se pridružio bestseleru Dodicigrancru, čine asortiman Bazzara Lukuri Blend. Svaka od ovih novih mješavina sadrži autentičnost i suštinu kontinenta, nudeći jedinstvena i prefinjena iskustva ukusa. Evo detaljnog opisa tri nova proizvoda: 

PANAMERICANA - Od Sjeverne do Južne Amerike, putujte itinerarom od jedanaest arabika i otkrijte nove arome i ukuse sa voćnim, medom i kremastim aromatičnim notama, otkrivajući najautentičniji izraz ovog kontinenta ( www.bazzara.it/en/coffee/lukuri-blends/panamericana).

PANAFRICANA – Ova mješavina 100% arabike vam omogućava da istražite i ponovo otkrijete arome i nijanse afričkog kontinenta, uz likere, citruse i cvjetne note, koje karakterišu kafu divljeg i neponovljivog karaktera (www.bazzara.it/en/coffee/ lukuri-blends/panafricana). 

PANASIATICA - Putovanje u Aziju kroz ovu mješavinu 100% arabike sa začinskim, karamelizovanim i čokoladnim tonom koji savršeno sintetiše bogatstvo i arome orijentalne tradicije sa izbalansiranim ukusom koji obuhvata (vvv.bazzara.it/en/coffee/lukuri- blends/panasiatica). Sve ove tri mješavine su veoma složene, kombinuju kafe koje su neobične i koje se obično uživaju kao jedno poreklo; u liniji Panarabica stvaraju savršeno izbalansiran aromatični spektar, posebno pogodan za zadovoljavanje ukusa poznavaoca kafe koji je u stanju da cijeni rijetkost. Mješavine Panarabica predstavljaju novu važnu prekretnicu za Bazzara, porodičnu kompaniju za prženje koja se poslednjih godina etablirala kao referentna tačka u umetnosti zanatskog pravljenja kafe; i prepoznat je kao jedno od 100 izvrsnosti italijanske hrane od strane prestižnog časopisa Forbes Italia. 

Za dodatne informacije: posjetite zvaničnu veb stranicu Bazzara na www.bazzara.it ili kontaktirajte menadžerku kancelarije za štampu Cristinu Gallo putem e-pošte koristeći Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!