Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi banerr

Adresa za odmor i uživanje 365 dana u godini

Portonovi /

Portonovi je sada već postao svima dobro poznato ime kada se radi o luksuznom odmoru, restoranima, šopingu i bogatom kalendaru događaja. Rizort se nalazi na jednoj od najljepših lokacija na našem primorju, otvoren je tokom čitave godine, a možete ga posjetiti na jedan dan, za kraći odmor ili duži boravak.

Pogodnosti zbog koji ćete se osjećati kao zvijezda

Izborom nekretnine u Portonovom, bilo da se radi o kupovini ili iznajmljivanju, dobijate mogućnost da uživate u vrhunskim pogodnostima koje su dostupne za sve goste i vlasnike domova. 

Kupovina stana u Portonovom je odlična prilika za investiciju – ako želite da provodite samo dio godine u vašem stanu, program za iznajmljivanje dostupan je svim vlasnicima čime ćete imati mogućnost da ostvarite povrat na investiciju, a profesionalni tim će preuzeti sve obaveze, ostavljajući vas bez ijedne brige o vašoj nekretnini.

rezidencije portonovi oneonly hotel 53165322622 o

rezidencije portonovi village 53165320107 o

Konsijerž tim i lifestyle recepcija su tu da u svakom trenutku odgovore na sve vaše potrebe. Izuzetno profesionalni tim sa znanjem više jezika dostupan je u svako doba dana da odgovori na sve vaše zahtjeve i učini vaš život što opuštenijimOd planiranja putovanja do rasporeda i hotelskih i restoranskih rezervacija, na raspolaganju su za sve što vam može zatrebati.

Adrijana Husic Portonovi Photo Nikola Pejovic fotografija radjena za magazin ExclusiveAndrijana Husić

U ponudi Portonovog je 218 luksuznih apartmana i vila koji su dostupni za kupovinu ili za izdavanje, a proteklih godinu dana evidentno je sve veće interesovanje gostiju da se upravo ovdje nastane i provedu vrijeme tokom čitave godine. Najviše zbog toga što, pored izvanrednog smještaja i prepoznatljive usluge, u rizortu imaju sve što im je potrebno – brojne prodavnice, restorane, apoteku, kozmetički salon, teretanu, internacionalni vrtić i školu, kliniku i još mnogo toga“, istakla je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom.


Kako je vaša dobrobit u centru pažnje, u Portonovom će vam biti lako da se posvetite svom umu, tijelu i duši. Uz Portonovi Trening studio – vrhunsku teretanu i fitnes centar, teniski klub i bazene na otvorenom, imaćete sve što vam je potrebno za aktivan i zdrav životni stil. Ako vam je potrebna relaksacija i podmlađivanje, i za to postoji sjajan izbor – Chenot Espace Wellness spa – mjesto na kojem će vam kvalifikovano osoblje pomoći da izaberete jedan od najboljih spa tretmana koje ste doživjeli.

gastro portonovi noa 53165322292 o

rezidencije portonovi oneonly private homes 53165908741 o

Takođe, bilo da vam je potrebno nešto savršeno za posebnu priliku ili samo želite da doživite vrhunsko gastronomsko iskustvo u jedinstvenom okruženju, usluga privatne večere je pravi izbor za vas. Možete uživati u jelima iz bilo kojeg restorana ili kafića u Portonovom, u ekskluzivnom okruženju. Savršeno za posebnu priliku i nezaboravne uspomene.


Praznični program počeće 2. decembra svečanim paljenjem jelke, a praznični bazar planiran je od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu uz svakodnevna dešavanja za djecu i odrasle.


welness portonovi chenot espace 53166396628 o

Praznična sezona u Portonovom

“Portonovi već prepoznat kao destinaciju na kojoj se u Crnoj Gori nalazi najljepša novogodišnja dekoracija sa jednom od najvećih jelki u regionu, te su planovi za prazničnu sezonu i ove godine uveliko u toku.“ – navela je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, i najavila da će uskoro biti otvoren konkurs za Portonovi praznični bazar za koji vjeruju da će i ove godine izazvati veliku pažnju kako zakupaca tako i posjetilaca.

“Pored prazničnog bazara, ono po čemu smo postali prepoznatljivi jesu pažljivo kreirani događaji, a ove godine ćemo organizovati zabavu 16 dana. Sigurna sam da ni ove godine nećemo razočarati posjetioce koji se raduju magičnoj dekoraciji, a uz prepoznatljive elemente i stižu neki novi koji će učiniti da Portonovi tokom decembra bude prava čarolija”, dodala je Husić uz napomenu da će i ove godine ta sezona biti u znaku dobrih koncerata, preko 20, te aktivnosti za djecu i specijalnim vizuelnim efektima koji neće izostati ni ovog puta ali u drugačijoj formi.

panorama portonovi drone view 53165905951 o

Praznični program počeće 2. decembra svečanim paljenjem jelke, a praznični bazar planiran je od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu uz svakodnevna dešavanja za djecu i odrasle.

panorama


Za više informacija o rezidencijama možete kontaktirati Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Za rezervaciju smještaja pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Za više informacija o događajima u Portonovom možete kontaktirati Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!