Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Portonovi – Adresa vašeg novog doma

Portonovi se može pohvaliti jednom od najnevjerovatnijih obala na Jadranu, gdje se planine spajaju sa morem stvarajući neodoljivi pejzaž kakav ćete samo ovdje vidjeti. Okružen živopisnim ribarskim naseljima i mjestima koja gledaju na Bokokotorski zaliv, a koja odlijevaju vremenu Portonovi će vam oduzeti dah bez obzira kada i koliko često ga posjećujete. Bićete zauvijek opčinjeni lijepim malim lukama, udaljenim plažama i osvježavajućim morskim povjetarcem koji će prijati vašim plućima i koži. 

467404715 2023 caffe mne photo selection 10

Smješten na manje od sat vremena vožnje od internacionalnih aerodroma u Tivtu i Dubrovniku, te dva sata od Podgorice, Portonovi se prostire na skoro dva kilometra obalnog područja i važi za odličnu priliku kupovine ili iznajmljivanja nekretnina. Privatni heliodrom, mogućnost pristanka u modernu marinu i privatni garažni prostorsamo su neke od prednosti ovog naselja, koje pružaju dodatni komfor i sigurnost. Pored brojnih parkova i čarobnih vrtova, Portonovi pruža bogatu kulinarsku i barsku scenu, sa pravom lepezom lokalnih i mediteranskih ukusa.

467404557 2023 caffe mne photo selection 1

U okviru naselja, na raspolaganju su i radnje i ateljei lokalnih dizajnera, ali i renomiranih svjetskih imena, dok su ljubiteljima sporta, rekreativnih aktivnosti i njege tijela dostupne vrhunske teretane, fitnes centri, teniski tereni i bazeni na otvorenom, ali i Chenot Espace Wellness SPA sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa tretmane u okviru prvog One&Only hotela u Evropi.

Adresa na kojoj je sve što trebate tokom sunčanih zimskih dana na moru

Ukoliko želite da iskusite čari luksuznog života na Jadranu boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, Portonovi će vam omogućiti sve potrebno. Sa sobom ćete ponijeti naljepše uspomene i osećaj ultimativnog luksuznog mira bez obzira na godišnje doba.

467404682 2023 caffe mne photo selection 7

Tokom februara i marta u Portonovom vas čekaju posebne ponude smještaja povodom Dana zaljubljenih, Praznika mimoze i Dana žena. Februar je u Portonovom mjesec ljubavi, a posebni paketi uključuju gratis masaže za parove, doručak i korišćenje teretane svakog dana, kao i parking i flašu šampanjca.

Ponude tokom marta uključuju i gratis noćenja i aerodormske transfere.

Za više informacija o rezervaciji smještaja - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

467404653 2023 caffe mne photo selection 4

Portonovi nekretnina – novi dom ili investcija

Ono što izdvaja ponudu nekretnina u Portonovom je raznovrsnost – od luksuznih vila koje postaju dom uglavnom višečlanim porodicama, do stanova sa nekoliko soba i studija. Nekretnine u Portonovom su specifične po tome što su zaista pravljene po mjeri čovjeka i u skladu sa savremenim potrebama.

U ponudi su Marina apartmani, koji se nalaze na samoj obali i imaju direktan pristup marini, zatim najekskluzivnije Sky vile sa prostranim penthaus apartmanima i privatnim terasama sa kojih se pruža pogled na čitav zaliv. U samom srcu naselja nalaze se i rezidencije koje odišu jedinstvenom kombinacijom mediteranskih, venecijanskih i tradicionalnih crnogorskih motiva, kao i sofisticirani One&Only privatni domovi.

467404594 2023 caffe mne photo selection 2

467404657 2023 caffe mne photo selection 5

Vlasnici stanova ovdje pronalaze mir i sigurnu luku, budući da u svom domu imaju baš sve što je potrebno za lagodan život – privatnu baštu prepunu primorskog drveća koja obiluje hladom, privatni bazen i prostran stan iz kog se pruža nezaboravan pogled.

467404703 2023 caffe mne photo selection 9

Investitor je mislio na svaki detalj, kako bi kupcima nekretnina pružio maksimalan ugođaj. Tako, jedna od pogodnosti je i to što kupci imaju mogućnost da se usele u već opremljene stanove svega nekoliko dana po potpisivanju ugovora.

Nekretnina za odmor je odlična investicija koja vam može biti izvor dodatnog prihoda. Tokom glavne sezone nekretninu možete iznajmljivati, a van sezone je možete sami koristiti ili čak i živjeti u njoj.

467404671 2023 caffe mne photo selection 6

467404684 2023 caffe mne photo selection 8

Za više informacija o kupovini rezidencija - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!