Caffe slicica naslovne pored logoa 215

portonovi banerr

Oživite romansu u One&Only Portonovi rizortu

Ovog Dana zaljubljenih prepustite se vrhunskoj kuhinji i luksuznom ambijentu restorana Tapasake i La Veranda u Portonovom /

Najekskluzivniji rizort na Jadranu, One&Only Portonovi, savršena je destinacija za romantiku uz pogled na more i predivni Bokokotorski zaliv. Uz sofisticiranu, a istovremeno i ležernu atmosferu, njegovi restorani Tapasake i La Veranda spajaju kuhinju svetskog renomea, šik okruženje i uslugu bez premca, po kojoj je brend One&Only poznat širom svijeta. 

Kao uvod u romantično raspoloženje, u subotu, 11. februara u 19 časova, restoran Tapasake organizuje večeru od tri slijeda inspirisanu ukusima savremene japanske kuhinje. Uz karneval jedinstvenih i neponovljivih jela, ono što ovu noć istinski čini izuzetnom je posebna selekcija vina za uparivanje, te živa muzika skrojena da parira atmosferi. Ovakvim konceptom, uživanje u najfinijim ukusima i jedinstvenom kulinarskom iskustvu za svih pet čula je zagarantovano.

Na sam Dan zaljubljenih, 14. februara u 19 časova, restoran La Veranda će služiti jedinstvenu večeru od tri slijeda, nadahnutu mediteranskom kuhinjom, ruku pod ruku sa pažljivo odabranim vinima. Uz koncept otvorene kuhinje, sa opuštenom i elegantnom atmsferom, La Veranda pruža savršenu priliku za najromantičniju, ali i najekskluzivniju večeru za Valentinovo.

OneOnly Portonovi LIFESTYLE DAY4 Dinner Shot Her Him 21036 MASTER 1

”U Tapasake-u služimo fuziju svjetskih kulinarskih tradicija, spajajući fascinantne ukuse koji ne prestaju da zadivljuju naše goste. Naš jelovnik oživljava arome neobičnih umaka i sastojke koje ne možete pronaći tek tako, spremljene i prezentovane s ljubavlju i posebnom pažnjom. S druge strane, La Veranda će služiti večeru od tri slijeda inspirisanu Mediteranom“, kaže Kris Mare, glavni šef kuhinje rizorta One&Only Portonovi. 

U želji da sa gostima proslavi ljubav, One&Only Portonovi je kao poklon za svaki par pripremio glamurozni poklon u vidu Spa dana u jedinstvenom Chenot Espace wellness centru. U ovom luksuznom wellness hub-u u okviru rizorta, gosti će moći da se upuste u putovanje potpunog opuštanja u nesvakidašnjem Chenot bazenu, parnim kupatilima, saunama ili hamamu. 

Cijena večere za dvoje je 150€, uz naknadu za uslugu od 10%, a Spa Day poklon gosti mogu da iskoriste do kraja marta.

Za one koji žele da svoje uživanje produže na tri ili više noći na najpoželjnijoj adresi Jadranske obale, One&Only Portonovi je pripremio i specijalnu prateću ponudu "Night on Us". Ova ponuda aktuelna je do 28. marta, a više detalja moguće je naći na vebsajtu rizorta - oneandonlyportonovi.com.

Više informacija gosti mogu dobiti pozivom na +382 31 691 001 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!