Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Lov na blago

Postoje savršeni, skriveni ambijenti u hotelu koje samo gosti koji tamo borave mogu otkriti. To su svojevrsne oaze koje nijesu vidljive odmah, koje traže pažljivo i posvećeno oko, dobru percepciju i estetiku. Takva traganja i otkrića mogu da liče na “lov na blago”, simulaciju koja nas vraća na dijete koje se raduje otkriću sebe u novoj situaciji, prostoru.

Nekoliko je takvih mjesta u hotelu Ramada Podgorica. U pitanju su različiti sadržaji, koncepti koji su povezani sa senzibilitetom gosta koji ih otkriva. Svakako, ta skrivena mjesta vezana su i za potrebe gosta, njegovo raspoloženje i potrebu da bude više izložen dinamici ili potrebi da bude malo odvojeniji, te da nađe svoje prijatno, ušuškano mjesto u vrevi gradskog hotela.


Oaza mira, snažne dnevne svjelosti i savršeno prijatnog ambijenta je atrijumski dio za odmor koji se nalazi na drugom spratu. To je ambijent koji nije u velikoj mjeri poznat široj publici. No, ovo je posebno prijatan i ugodan ambijent za goste hotela. Posebno ga cijene poslovni ljudi, koji ovaj prostor često koriste da obave poslovni sastanak, uz savršeno pripremljeno piće i izuzetnu uslugu.


2

 

Oaza mira, snažne dnevne svjelosti i savršeno prijatnog ambijenta je atrijumski dio za odmor koji se nalazi na drugom spratu. To je ambijent koji nije u velikoj mjeri poznat široj publici. No, ovo je posebno prijatan i ugodan ambijent za goste hotela. Posebno ga cijene poslovni ljudi, koji ovaj prostor često koriste da obave poslovni sastanak, uz savršeno pripremljeno piće i izuzetnu uslugu. Atrijumski dio posebno vole umjetnici i novinari, jer kažu da je ovo savršen prostor za književne večeri, prezentacije, press konferencije. Odlična dnevna svjetlost, dobar raspored namještaja i pogodnost da se ambijent primjeri potrebama gosta čine ambijent savršenim za mnoge namjene.

1

 “Lov na blago”, nastavlja se odlaskom na peti sprat. Više sadražaja se nalazi tamo. Najatraktivniji je galerija umjetničkih slika crnogorskih slikara. Svojim autentičnim izrazima, tehnikama, stilovima privlače pažnju gostiju koji obiđu ovaj savršen ambijent, ugađajući svom estetskom čulu na najljepši način. Galeriju najčešće otkriju gosti koji borave u salama na događajima koje se nalaze na istom spratu, te pauze za kafu iskoriste za obilazak.

I nastavljajući dalje, put vodi ka terasama hotela, smještenim na petom spratu. Terasa restorana koja se nalazi na petom spratu je mjesto koje se zavoli, kada se otkrije. Tokom jutra i na zalasku dana, ovo je jedno od najčarobnijih mjesta na kojem želite biti, samo disati, gledati, uživati. Ukoliko je vedar dan, pogled puca široko na okolne planine, savršeno plavo nebo, okolna brda, zelenilo kreirajući slike koje se pamte, dugo. Da, to su oni trenuci-slike koje samo izađu, u trenutku kada je kišan, hladan dan koji se ne svrstava u najprijatnije....


 “Lov na blago”, nastavlja se odlaskom na peti sprat. Više sadražaja se nalazi tamo. Najatraktivniji je galerija umjetničkih slika crnogorskih slikara.


6

5

Potraga ide dalje, jer ovakvi ambijenti podstiču potrebu da se ugodi sebi, uz savršen zalogaj i osvježavajuće piće, jer riječ je o “lovu na blago”. Otvarajući jelovnik, shvatate da ste na pravom mjestu jer naći će se delikatan odabir savršenih jela i ukusa u kojima će uživati i najveći gurmani. Šef Nikola sa timom kuvara kaže da jelovnik predstavlja fuziju delikatnih ukusa Mediterana i Crne Gore, gdje začini, igra ukusima i pažljivo osluškivanje potreba gosta kreiraju utisak koji se pamti. Kolač s urmama, pravo je radovanje koje svojim egzotičnim ukusima mami.

4


Otvarajući jelovnik, shvatate da ste na pravom mjestu jer naći će se delikatan odabir savršenih jela i ukusa u kojima će uživati i najveći gurmani.


Na kraju dana, sjedeći, uživajući, ugađajući sebi na nekoj od terasa hotela Ramada Podgorica shvatate da je lov na blago bio uspješan. Najveće blago su momenti koji liče na dječiju razigranost, otkriće novog, te spoznaja da je tako malo potrebno da se ugodi sebi. 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!