Caffe slicica naslovne pored logoa 199 copy

2024 MNE Media Digital Banner Caffe Montenegro 712x95

Divac i Luštica Bay predstavili košarkaški kamp “Treniraj kao šampion”

Proslavljeni košarkaš svjetskog ugleda, Vlade Divac, postao je sportski ambasador naselja Luštica Bay. U okviru projekta „Treniraj kao šampion" koji je pokrenula kompanija Luštica Development, na novootvorenom košarkaškom terenu u naselju Central Luštica Bay danas je potpisan ugovor o saradnji i najavljeno održavanje prvog Ljetnjeg košarkaškog kampa za djecu u Luštici Bay, nadomak Tivta od 2. do 8. avgusta. Kamp će pohađati i mališani iz Dječijeg doma “Mladost” u Bijeloj.

Ugovor sa Divcem potpisali su Mohamed AbouArab, zamjenik glavnog izvršnog direktora Luštice Development i Nebojša Popović, direktor pravnog sektora Luštice Development.

Divac i direktorka Djecijeg doma Mladost

"Ne znam koliko znate, ali ja sam već par godina stanovnik Luštica Bay, i u saradnji sa njima došli smo na ideju da ove godine napravimo košarkaški kamp za djecu iz ovog regiona i drago mi je da ćemo ovog ljeta to i ostvariti. Presrećan sam što sam ovdje i što imam partnere koji imaju viziju i društvenu odgovornost", poručio je Divac.

Prema riječima Milice Starčević, menadžerke za razvoj projekta Luštica Bay, saradnja sa Vladem Divcem je dobar uvod u sportsku i humanitarnu poruku koju šalje kompanija Luštica Development.

"Velika nam je čast što imamo priliku da sarađujemo sa ovako velikim imenom u svijetu sporta i sto je ovakva inicijativa samo početak koji će najaviti razvoj sportskih sadržaja u okviru našeg kompleksa. Košarkaški tereni su prvi korak kojim gradimo sportsku priču a nastavljamo dalje sa tenisom, vaterpolom i raznovrsnim sadržajima za sve ljubitelje sporta ", kazala je Starčević.

Djeca iz KK Teodo ce trenirati u kampu

Kamp će biti besplatan za djecu iz Radovića i Tivta, a pridružiće se i djeca iz Dječijeg doma „Mladost" u Bijeloj. Grupa mališana iz ovog centra, zajedno sa vaspitačima i direktoricom, kao i djeca iz lokalnog košarkaškog kluba „Teodo" u pratnji trenera, prisustvovala su susretu sa sportskom legendom velikog srca. 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!