Caffe slicica naslovne pored logoa 214

2024 April Cafe Montenegro digital banner v2

One&Only Portonovi otkriva jedinstvena iskustva u Crnoj Gori

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi idealno je mjesto za istraživanje ljepota crnogorske obale, okruženo osamljenim plažama, bujnim zelenilom, raznovrsnim nacionalnim parkovima, kristalno čistim vodama Jadranskog mora i drevnim gradovima prepunim istorije. Lako dostupnu preko aerodroma Dubrovnik, Tivat i Podgorica, ovu dugo priželjkivanu lokaciju izdvaja prepoznatljiva, topla One&Only usluga, kulinarska iskustva svjetske klase, pionirski wellness i iskustva koja goste vode u srce destinacije. Glamurozan i pun života i energije, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste 1. maja 2021. godine, nudeći izuzetnu privatnost i mnoštvo prostora za parove i porodice.

Kako bi gosti zaista otkrili Crnu Goru, One&Only Portonovi je kreirao posebna iskustva koja proslavljaju destinaciju i pružaju jedinstveni uvid u ovu očaravajuću regiju. Od veličanstvenih prirodnih pejzaža do toplih, bistrih voda za plivanje i najsavremenijih sportskih, wellness  i umjetničkih sadržaja; One&Only Portonovi je oaza za odmor, ali i za aktivne i kreativne nagone. Kroz kolekciju autentičnih aktivnosti, gosti će otkriti novu rivijeru sa svojom divljom ljepotom i bogatom istorijom, bilo da je to kroz planinarenje slikovitim terenom, oživljavanje lokalne kulturne tradicije ili upuštanje u nautičku avanturu na luksuznoj jahti.

2 OOPM LIFESTYLE BOAT SWIMMING 002


Kroz kolekciju autentičnih aktivnosti, gosti će otkriti novu rivijeru sa svojom divljom ljepotom i bogatom istorijom


Vrhunski tenis na pjeni od mora
Na radost ljubitelja bijelog sporta, One&Only Portonovi najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom svjetske klase, Tipsarević Luxury Tennis. Pod uticajem neizmjernih ljepota Boke, inspirisan sportskim duhom koji se oduvijek njeguje u regionu, te neiscrpnom energijom koju promoviše One&Only, ovaj teniski klub postaće najaktivnije mjesto u rizortu – mjesto gdje se napredne vještine i tehnika preklapaju s ultimativnim doživljajem ovog sporta.
Tipsarevic Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje vještine tokom odmora. Bilo da se radi o privatnoj pojedinačnoj ili grupnoj sesiji s profesionalnim ATP/WTA trenerom, zabavnom meču ili ekskluzivnom turniru, Tipsarević Luxury Tennis pokriva sve u vezi sa tenisom na najvišem nivou. Ovu kompaniju vodi Janko Tipsarević, proslavljeni srpski teniser poznat po svojim pobjedama nad mnogim najboljim svjetskim igračima, te po osvajanju četiri ATP turnira u singlu, titule Dejvis kupa u dublu, kao i osmog mjesta na svjetskoj rang listi.63201c46 07ee 4b76 9ec5 abc8c713fb42„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svjetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najljepših destinacija na svijetu. Radujemo se partnerstvu sa rizortom One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti dio priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svjetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslaw Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.
„Kroz brend One&Only gostima uvijek želimo da pružimo najbolje. Upravo zato veliku pažnju posvećujemo izboru partnera, koji su među najboljima na svijetu u svojim oblastima. Jako me raduje što imamo priliku da sarađujemo sa Jankom Tipsarevićem, ATP teniserom svjetskog ranga, uz kojeg će naši gosti moći da poboljšaju svoje vještine i napreduju u tenisu“, objašnjava Michele Giraudo, generalni menadžer rizorta. 
„Posebno smo se fokusirali i na kvalitet naših terena, ulažući u profesionalnu podlogu i visokokvalitetnu opremu, kako bismo gostima obezbijedili svjetsko iskustvo prve klase“, dodaje.
Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i dva izvanredna osvijetljena terena, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da postanu pravi šampioni – okruženi živopisnim ljepotama Herceg Novog i Boke Kotorske, te fascinantnim stilom i arhitekturom samog rizorta.

Zanosna istorija i kultura
Luscious Tales of Kotor
and Perast vodi goste na veliko istraživanje očaravajućeg zaliva Boke, UNESCO-ve svjetske baštine poznate po izvanrednoj ljepoti, kulturi i istorijski važnoj venecijanskoj arhitekturi koja datira iz 9. vijeka. Prolazeći ovim vijugavim zalivom, na pamet padaju slike norveških fjordova i jezera Komo, dok plovite okruženi drevnim utvrđenim gradovima, starim kamenim crkvama i neobičnim ribarskim selima. Na kraju obilaska, gosti imaju rijetku priliku da postanu dio lokalnog načina života, posjetom autentičnoj plemićkoj porodici u njihovoj palati iz 18. vijeka. Vrata njihovog doma otvaraju se isključivo za goste One&Only Portonovi, omogućavajući da se bogata kultura ovog regiona doživi iz prve ruke, kroz tradicionalne delicije, priče, umjetnost i muziku.59 OOPM LIFESTYLE GIRL GUY MARNA 059
Okruženi oštrim planinskim vrhovima, šumama i bistrim jadranskim vodama, četiri mala ostrva kriju drevne legende koje čekaju da budu ispričane. Medieval Stories of Boka Islands otkrivaju ove očaravajuće priče kroz slikovitu vožnju brodićem, te pružaju gostima priliku da se oprobaju u starim zanatima koji su u lokalnom folkloru sačuvani od antičkog doba.
Gosti mogu odabrati i putovanje kroz prošlost uz jedinstvenu oldajmer turu – vozeći se živopisnim obalnim cestama u 55-godišnjem Rolls Royce Silver Shadowu, uz privatni obilazak muzeja u Titovoj vili, te degustaciju vina uz zalazak sunca na Savini.

12 OOPM LIFESTYLE GIRL GUY BOAT 012

Luscious Tales of Kotor and Perast vodi goste na veliko istraživanje očaravajućeg zaliva Boke


Jadranske avanture na otvorenom
Od planinskih vrhova do najdubljih podvodnih pećina, One&Only Portonovi vodi goste na izlete koji istražuju raznovrsnu faunu, endemsku floru i prekrasne poglede na Mediteran. Interesantna podvodna istorija Crne Gore otkriva se kroz Wonders of the Sea, ronilačku turu kroz pećine i stare jugoslovenske tunele za podmornice. Gosti se mogu oprobati i kroz Marvels of the Mountain, rigoroznu pješačku turu preko vrhova Orjena, najviše planine na Jadranu, pod vođstvom ultra–trail sportiste i lokalnog stručnjaka za planinarenje Saše Kulinovića.
Privatna pješčana plaža rizorta omogućiće gostima uživanje u različitim uzbudljivim vodenim sportovima i sportovima na pijesku; od odbojke ili badmintona, do SUP-a, časova kajaka i jedrenja. Za ljubitelje biciklizma na raspolaganju je iznajmljivanje bicikala za obilazak okruženja Portonovog i njegove rive na dva točka. Ovo nautička oaza na zaštićenom ulazu u zaliv posjeduje i privatni dok za jednostavan pristup istraživanju obale. U Portonovom se nalazi i marina D-Marin s 238 vezova, gdje gosti mogu iznajmiti superjahtu, klasični gliser ili dasku za surfovanje i otploviti u nezaboravnu avanturu. Turniri u vaterpolu takođe će redovno biti na rasporedu, pružajući gostima ekskluzivnu priliku da treniraju sa proslavljenim VK Jadran, prvacima Crne Gore u tom sportu.

1 OOPM LIFESTYLE GIRL GUY BOAT 001

Četiri mala ostrva kriju drevne legende koje čekaju da budu ispričane. Medieval Stories of Boka Islands otkrivaju ove očaravajuće priče kroz slikovitu vožnju brodićem


Pionirski medicinski wellness
Inspirisan svojom pozicijom između planina i mora, One&Only Portonovi promoviše suštinu aktivnog, zdravog i uravnoteženog načina života. U središtu rizorta se nalazi revolucionarni Chenot Espace, koji pruža vodeću svjetsku dijagnostiku i naučni wellness, uz One&Only stil, a s ciljem poboljšanja vitalnosti gostiju i njihovog optimalnog zdravlja tokom cijele godine. 43 OOPM LIFESTYLE YOGA GIRL BEACH 043
Chenot Espace tretira pojedinca, od njegujućih tretmana u relaksiranom okruženju, do sveobuhvatnog jednonedjeljnog programa za ponovno pokretanje tijela, uma i duha. Gosti mogu odabrati posebne programe za poboljšanje performansi na ćelijskom i emocionalnom nivou, kroz prilagođene režime ishrane, fitnes rasporede, ciljane spa tretmane i aktivnosti za ublažavanje stresa.
Sa svojom vrhunskom Technogym opremom, fitnes centar rizorta će ponuditi profesionalno, višedimenzionalno iskustvo treninga u tehnološki naprednom ,inspirativnom i dinamičnom okruženju. Fitnes usluge uključuju privatne i grupne treninge, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Oni koji traže opuštene stilove vježbanja mogu uživati u svakodnevnim časovima joge s pogledom na zelene vrtove i azurno more.

34 OOPM LIFESTYLE FAMILY BEACH 034Zabava i aktivnosti za najmlađe putnike
Uz program prepun sportskih, kreativnih, edukativnih i hi-tech zanimacija, KidsOnly i One Tribe klubovi prepoznati su kao mjesto gdje mlađi gosti žele boraviti tokom cijelog odmora. Duboko ukorijenjeni u duhu destinacije, uz aktivnosti poput gradnje splavova, izrade zastava, vodenih sportova i turnira, lova na blago, posmatranja zvijezda ili časova muzike i slikanja, visoko obučene kolege iz One&Only Portonovi rizorta stvoriće idealnu atmosferu za zabavu i kreativno učenje za djecu i tinejdžere, u zatvorenom i na otvorenom. 
Na raspolaganju će biti i niz porodičnih aktivnosti, od učenja vožnje kajaka ili takmičenja u SUP-u,  do badmintona ili odbojke na pijesku, kako bi gosti moli da provedu kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijima na najpoželjnijoj adresi na Jadranu.
One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca. Za više informacija i rezervacije posjetite oneandonlyportonovi.com .


OO Portonovi Drone 2075 MASTERO BRENDU ONE&ONLY
Kreiran isključivo za ultra luksuzno tržište, One&Only je osmišljen kao zaštitni znak izvrsnosti. Smješten na nekim od najljepših lokaliteta na svijetu, svaki nagrađivani rizort gostima nudi prepoznatljiv stil i ličnosti koje nose lokalnu kulturu, iskreno gostoprimstvo i živahnu energiju bez premca. Ekskluzivna kolekcija uključuje One&Only Reethi Rah na Maldivima; One&Only Le Saint Geran na Mauricijusu; One&Only Royal Mirage i One&Only The Palm u Dubaiju; One&Only Palmilla u Los Cabosu i One&Only Mandarina na rivijeri Naiarit u Meksiku; One&Only u Južnoj Africi; One&Only Desaru Coast u Maleziji; Emirates One&Only Wolgan Valley u planinama Australije; One&Only Nyungwe House i One&Only Gorillas Nest u Ruandi. Kao dio novog portfolija One&Only će otvoriti One&Only Portonovi u Crnoj Gori 2021. Dodatni rizorti u razvoju uključuju One&Only Kea u Grčkoj, One&Only One Za'abeel u Dubaiju kao i zajednice jedinstvenih privatnih domova širom svijeta. 
Više informacija o uslugama koje pruža brend One&Only dostupno je na adresi www.oneandonlyresorts.com 


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!