Caffe slicica naslovne pored logoa

DZT Banner GLC 470x90 EN

Rakija revolucija je stigla!

Šamar je novi brend premium rakije plasiran na crnogorsko tržište koji je razvila kompanija G3 Spirits, vodeća distributerska kompanija u regionu. To je rakija koja se očigledno razlikuje od svega što smo do sada imali priliku da probamo.

logoŠamar rakija je nastala kombinacijom dvije različite vrste voća: po tajnoj recepturi je šljivovici dodat nagovještaj dunje, i u tom sudaru nastalo je jedno iznenađujuće prijatno i jedinstveno iskustvo. Proizvod i marka predstavljaju inovaciju u svim aspektima. Super premium rakija koja je pitka, prijatna, klizi i „miluje“. Ovakav ukus stvara nove prilike za konzumaciju; one koje su bile potpuno netipične za rakiju, sada postaju moguće. Stvorena za dnevnu ili noćnu varijantu, uz vrhunski kvalitet svakog pojedinačnog sastojka i savremenu bocu, Šamar se kvalifikuje za konzumaciju u vrhunskim barovima i noćnim klubovima, rame uz rame sa najvećim svjetskim brendovima. Dodatno, specifičan pitak ukus i glatkost čini Šamar rakiju idealnom za miksovanje i pravljenje koktela - što je takođe do sad bilo nezamislivo za bilo koju rakiju. Preporučujemo da Šamar konzumirate čist i ledeno hladan, ali i u bilo kom od svojih omiljenih miksova ili koktela, jer kombinacije su neograničene.box1„Tokom više od 25 godina G3 Spirits kompanije uspješno zastupaju i razvijaju internacionalne brendove na teritoriji bivše Jugoslavije. Prethodnih godina smo uvijek razmišljali da iskoristimo naše ogromno iskustvo i ekspertizu u razvoju brendova. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo upravo lansirali i prvi sopstveni brend na crnogorsko tržište. Šamar ne samo što je važan strateški cilj i dostignuće u istoriji naše kompanije, već predstavlja otelotvorenje svega što naša organizacija i tim predstavljaju – inovaciju, izvrsnost i kvalitet.” rekao je gospodin Rouven Nitsche, CEO kompanije G3 Spirits.box2

Šta se dešava kada se šljiva i dunja sudare?
Po prvi put jedna rakija u sebi kombinuje tajnu dozu dvije vrste voća; osnova je šljiva lagano ošamarena notom dunje; stvorena sa jednom svrhom samo, a to je da pruži nezapamćeno iskustvo užitka. “Ponosni smo što možemo reći da smo uspjeli da stvorimo piće koje je tako glatko i brend koji je nadasve autentičan” – ističu iz komanije G3 Spirits i objašnjavaju: “uzimanje tradicionalne kategorije, njenog nasljeđa i značaja za našu teritoriju i narod kako bi sa nje uklonili sloj „prašine“ koja je okružuje i preoblikovali je za budućnost, bio je težak, ali nagrađujući izazov. Šamar je inovativan proizvod i brend u svim aspektima i priprema kategoriju rakije za budućnost. Rakija revolucija je stigla!” Šamar je spoj tradicionalnog i modernog u jednoj boci, urbani član društva koji kreira svoja pravila i poziva vas da učinite isto. 

 

sljivaNaručite svoj Šamar u obližnjem baru i recite nam kako vas miluje na našoj IG ili FB stranici: 
Šamar rakija (INSTAGRAM)  Šamar rakija na (FACEBOOK)

P.S. Najbolje radi u dobrom društvu.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!