172CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Predstavljena vrhunska vina sa svih meridijana

Compania de Vinos Montenegro organizovala Drugi salon vina u Hotelu Lazure u Meljinama
Na drugom salonu vina, koji je organizovala Compania De Vinos Montenegro u predivnom ambijentu Hotela Lazure u Meljinama, a koji je trajao dva dana, predstavilo se 25 izlagača iz regiona, Italije i Francuske sa oko 160 različitih etiketa vina i tridesetak vrsta rakija.

ZVE 2864
„Imamo 25 štandova, od toga je devet vinarija iz Srbije, tri vinarije iz Crne Gore, četiri vinarije iz Hrvatske, sa sjevera i juga Italije pet vinarija, Francuske... Imamo tu i Španiju, Portugal i premijum rakije. Na salonu vina se moglo degustirati oko 150 - 160 različitih etiketa vina i 30-ak vrsta rakija“, rekao je Uljarević. - Željko Uljarević, izvršni direktor Companie de Vinos Montenegro

Izvršni direktor Companie de Vinos Montenegro, Željko Uljarević, kazao je da ove godine na salonu vina izlažu svoje proizvode svi prozvođači sa kojima radi Compania De Vinos Montenegro.
„Imamo 25 štandova, od toga je devet vinarija iz Srbije, tri vinarije iz Crne Gore, četiri vinarije iz Hrvatske, sa sjevera i juga Italije pet vinarija, Francuske... Imamo tu i Španiju, Portugal i premijum rakije. Na salonu vina se moglo degustirati oko 150 - 160 različitih etiketa vina i 30-ak vrsta rakija“, rekao je Uljarević.
On je ocijenio da događaji, kao što je salon vina, izuzetno doprinose ugostiteljskoj ponudi i razvoju vinske kulture u Crnoj Gori.

marin1 copy Marin Radojević, menadžer Hotela Lazure

On je pojasnio da je Salon vina sajam namjenskog tipa, navodeći da su na taj događaj većinom pozvali ugostitelje sa kojima sarađuje Compania De Vinos Montenegro, kako bi im na jednom mjestu prezentovali sve što radi kompanija.
Od noviteta na sajmu se izdvojila francuska kuća Louis Latour, kao i osam novih vinskih kuća koje su ove godine predstavili na sajmu tržištu Crne Gore. ZVE 2918Menadžer Hotela Lazure, Marin Radojević, istakao je: „Značaj ovog događaja je u tome što imamo užurbano razvijanje ugostiteljske ponude u Herceg Novom. Ovo je mjesto koje je okupilo veliki broj ljudi koji su u ovoj struci na području Boke Kotorske. Vidim iz njihovih reakcija da im je vrlo značajno imati na jednom mjestu direktan kontakt sa vinarima“.


Compania de Vinos Montenegro
Mob: + 382 68 089 098
Tel/fax: + 382 32 373 170
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.devinos.me

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!