174CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

I u 2020 ćemo biti vaš najbolji izbor

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" u 2020. godini, nastavlja da unapređuje kvalitet usluge u svim hotelskim objektima, uz konstantno uvođenje novih sadržaja u
korak sa aktuelnim tržišnim trendovima. I u narednom periodu, kompanija će kontinuirano raditi na zadovoljenju potreba i zahtjeva savremenih gostiju trudeći se
da im boravak u hotelima Grupacije bude autentičan i nezaboravan doživljaj.

Turističko naselje ''Slovenska plaža'' - zeleni raj u srcu Budve

Turističko naselje "Slovenska plaža" i ovog ljeta biće najatraktivniji dio ponude Hotelske grupe Budvanska rivijera. Prepoznatljiva po njegovanim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dječijim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, “Slovenska plaža” pruža idealne uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.
Veoma važan segment ponude "Slovenske plaže", čini animacija za djecu i odrasle. Visoko stručni i edukovani animatori koji govore nekoliko svjetskih jezika iraspolažu adekvatnim vještinama, i ovog ljeta, različitim tematskim programima prilagođenim svim uzrastima, od jutarnjih časova će mamiti osmijehe zadovoljstva gostiju u hotelskom rizortu "Slovenska plaža“.

slovenska parkSlovenska plaža - park

U okviru Turističkog naselja “Slovenska plaža” nalazi se 11 teniskih terena koji su na raspolaganju gostima i svim drugim zainteresovanim licima. Osim mogućnosti za rekreaciju, tu je i škola tenisa, gdje se mogu usavrštiti postojeće vještine, odnosno učiti igra od osnovnih koraka.
Restoran "Pjaca", café restoran "Raspućin" i "Aperitiv Bar", omiljena su ugostiteljska mjesta u okviru Turističkog naselja “Slovenska plaža”. Osvježavajući
napici, autentične gastronomske delicije i večernje svirke u “Pjaci” neke su od glavnih karakteristika koje izazivaju toliko zadovoljstvo gostiju, da im se iz godine u godinu, ponovo vraćaju.

Hotel ''Aleksandar'' u Budvi - zaokružen primorski ugođaj

Hotel "Aleksandar" predstavlja biser hotelske ponude grada Budve. Na svega 20 metara od gradske plaže i 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada, u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim zelenilom, hotel "Aleksandar" iznova budi emocije i oduševljenje gostiju. Hotel ima 187 smještajnih jedinica, 3 otvorena bazena, mini wellness & spa, kao i masažni i fizioterapeutski centar, savremeno opremljene dječije igraonice u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. “Aleksandar” je idealan kutak za komforan odmor uz visok kvalitet usluge i odlične uslove za rekreaciju. U periodu od juna do septembra, animatorski tim hotela, organizuje cjelodnevni zabavno sportski program za djecu i odrasle. Od prošle turističke sezone, gostima je na raspolaganju hotelska plaža čime je u potpunosti zaokružen pravi primorski ugođaj. Hotel "Aleksandar" je takođe vrlo pogodan za sastanke, konferencije i manje kongrese, jer osim izuzetne pozicije i dobrog hotelskog sadržaja posjeduje dvije konferencijske sale koje veličinom i opremljenošću u potpunosti odgovaraju namjeni. Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od aprila do oktobra.

palas 2Palas

Hotel "Palas"  - oaza za odmor i relaksaciju

Hotel "Palas" u Petrovcu, odavno je prepoznatljiv na turističkoj mapi Crne Gore i regiona, kao jedan od najljepših hotela na ovim prostorima. Smješten nadomak obale mora u Petrovcu, uvijek je bio atraktivna destinacija za istinske hedoniste. Tokom cijele godine, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji. Osim komfornih i udobnih soba sa čarobnim pogledom na more, tu je moderan i savremeno opremljen wellness&spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, pop up restoran "Makarul" sa izuzetnom nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, dječija igraonica, i ostalo. Ono po čemu se hotel “Palas” izdvaja od drugih, svakako je tradicionalno gostoprimstvo osoblja, pa onda i ne čudi što gosti često, iznoseći svoje utiske o hotelu, pominju da se ovdje osjećaju kao kod kuće. Tokom zimskog perioda, aktivni su porodični, romantični i wellness paket aranžmani, kao i specijalne ponude povodom 14. februara - Dana zaljubljenih, 8. marta i uskršnjih praznika. Hotel “Palas” je poznat i kao idealno mjesto za vjenčanja o čemu svjedoči i prestižno priznanje „World Luxury Hotel Awards“ koje je svrstalo ovaj hotel u top 1 luksuznu destinaciju za vjenčanja. Takođe, u hotelu je veoma zastupljen MICE turizam, pa je “Palas” često domaćin brojnih kongresa, seminara i drugih događaja. Od ove godine, hotel “Palas” je bogatiji za depadans “Palas Lux” kapaciteta 48 luksuznih apartmana, čime će ponuda hotela odgovoriti potrebama gostiju istančanog ukusa za luskuznim i ugodnim boravkom. U ljetnjim mjesecima, gosti imaju priliku da koriste hotelsku plažu, kao i niz zabavno sportskih aktivnosti za djecu i odrasle, u okviru programa animacije.

Hotel Mogren - nova kulturno - zabavna ponuda grada

Prošlogodišnja ljetnja sezona ostaće upamćena po programu "Ljetnje muzičke noći u hotelu Mogren", kada je na gornjoj terasi ovog kultnog mjesta Budve, održano 12 koncerata izvanrednog mediteranskog zvuka. Od juna do septembra gosti su imali priliku da pjevuše najveće hitove Džibonija, Jasne Zlokić, Kaliopi, Nena Belana, "Novih fosila" i ostalih sjajnih muzičkih imena. Ovakvim programom i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” još jednom je potvrdila
ulogu lidera u kreiranju novih doživljaja u hotelima, i unaprijedila ponudu grada doprinijevši turističkoj promociji Budve i Crne Gore. U narednom periodu, očekuje
se renoviranje i adaptacija hotela "Mogren", koji će u budućnosti zasijati kao hotel kategorije 5 zvjezdica.

Gradska kafana- gastro kutak sa najljepšom terasom u gradu

Nezaobilazno mjesto u Budvi uz najljepši pogled na Trg ispred Starog grada i dalje je "Gradska kafana" hotela "Mogren". Ako tome dodamo izuzetnu gastro ponudu sa posebnim akcentom na lokalne specijalitete, domaće kolače i odličan izbor pića, onda je sasvim jasno zašto se u "Gradskoj kafani" uvijek traži mjesto više.

castellastvaCastellastva

Hotel Castellastva - mediteranski ambijent okružen prirodnim zelenilom

Hotel “Castellastva” sinonim je za ušuškan odmor u prirodnom mediteranskom zelenilu. Kategorisan sa 4 zvjezdice hotel nudi kompletan sadržaj za ugodan i jedinstven boravak – prijatne i udobne sobe, otvoreni bazen, mini wellness i hotelsku plažu. Ne smije se zaboraviti tradicionalno gostoprimstvo osoblja kao ni to da će gosti uživati u kulinarskim specijalitetima, kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!