171CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort zapošljavaju

Preko 350 otvorenih radnih mjesta. 

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu, koji je dom prvog One&Only hotela u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

Michele GiraudoMichele Giraudo

„One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Kroz izuzetan standard usluge i kvaliteta One&Only Portonovi pružaće gostima nezaboravna iskustva. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju“, istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi. „Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi. Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, dodao je Giraudo.

OOPM photo

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.
“Konstantno smo u potrazi za novim ljudima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i zato naša kompanija raste’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta. “Ponosni smo što, kao jedan od najvećih investitora i poslodavaca u Crnoj Gori, možemo da doprinesemo stvaranju i unapređenju najdragocjenijeg resursa - konkurentnog kadra na evropskom i svjetskom tržištu rada. Kvalitetan program obrazovanja kao i zapošljavanja uz stalno usavršavanje tokom rada, obezbijediće odgovarajuću edukaciju domaćih kadrova za uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu, i na taj način ćemo osigurati da naši zaposleni mogu da odgovore potrebama najzahtjevnije turističke klijentele’’, zaključio je Posch.

Michael Posch 1Michael Posch

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!