173CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Naš portfolio je naša snaga

NIKOLA TRIPKOVIĆ
direktor kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora

Ključna riječ uspjeha na današnjem tržištu je – promjena. Mijenjaju se navike potrošača i u skladu sa tim mijenjaju se i same kompanije. Vidimo da mnoge kompanije izlaze iz okvira onoga po čemu su prepoznate decenijama, trudeći se da budu izbor za što veći broj potrošača i da zadovolje njihove najraznovrsnije potrebe.
Ove promjene možda su najizraženije u industriji robe široke potrošnje. Kako održati korak sa promjenama?


VOLJNI SMO DA SE MIJENJAMO, JER ZNAMO DA SE MIJENJAJU I NAŠI POTROŠAČI


Prije svega, potrebni su proizvodi vrhunskog kvaliteta, dobar tim, konstantno učenje i razumijevanje šireg konteksta tržišta na kojem poslujete. U kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora ne čekamo da nas pregaze novi trendovi. Djelujemo proaktivno i nudimo potrošačima ono što žele.
Naša kompanija ima najprepoznatljiviji portfolio, jer prodajemo i distribuiramo četiri najprodavanija svjetska brenda: Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Fanta i Sprite.
Gazirana pića, poput navedenih, predstavljaju dio tradicionalnog asortimana osvježavajućih proizvoda iz naše kompanije. To su i dalje proizvodi po kojim smo najviše prepoznati i koji su dio slavlja i važnih trenutaka u životu naših potrošača.


NAŠA KOMPANIJA IMA NAJPREPOZNATLJIVIJI PORTFOLIO, JER PRODAJEMO I DISTRIBUIRAMO ČETIRI NAJPRODAVANIJA SVJETSKA BRENDA: COCA‑COLA, COCA‑COLA ZERO, FANTA I SPRITE


Manje je poznato da imamo i dobar asortiman negaziranih pića, koji čine voćni sokovi i voćni napici (neXt, JOY), ledeni čaj (Fuze Tea) i energetska pića (Ultra Energy).
Voda je od izuzetne važnosti za zdravlje svih ljudi. Našim potrošačima nudimo prirodnu izvorsku vodu – Rosu. Ona potiče iz najvišeg izvora u komercijalnoj upotrebi, koji se nalazi na 1.550 metara nadmorske visine, u netaknutoj prirodi Vlasine.
Coca-Cola HBC Crna Gora distributer je i vrhunskih alkoholnih pića. Ponosni smo što naš portfolio čine poznati svjetski brendovi kao što su Campari, Aperol, Botanist džin, Brugal rum, Macallan Scotch viski, kao i regionalni brend Zlatna rakija.


U 2019. GODINI AKVIZIRALI SMO BAMBI, TAKO DA SMO NAŠ PORTFOLIO OBOGATILI SVIMA NAMA VEOMA OMILJENIM BAMBI PROIZVODIMA


Snaga našeg portfolija je u raznovrsnosti napitaka za različite prilike i različito doba dana, ali i u tome što potrošačima nudimo i različita pakovanja, osvježenja sa prirodnim i vještačkim zaslađivačima. Iako su raznoliki i prilagodljivi različitim ukusima i prilikama, sve proizvode neizostavno odlikuje – kvalitet. Da bi uopšte bili svrstani u naš portfolio, svi proizvodi moraju zadovoljavati stroge standarde kvaliteta i sa tim ne pravimo kompromis.
Voljni smo da se mijenjamo, jer znamo da se mijenjaju i naši potrošači.
U ovoj godini lansirali smo Coca-Cola Zero Limun. Inovacija koja je naišla na odličan odziv kod potrošača i premašila naša očekivanja.
Pored toga, u 2019. godini akvizirali smo Bambi, tako da smo naš portfolio obogatili svima nama veoma omiljenim Bambi proizvodima. Sa dodatkom konditora, pružamo potrošačima širok izbor komplementarnih proizvoda i odličan izbor za svaku priliku za konzumaciju 24 sata, sedam dana u nedjelji!

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!