173CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Mnogima život nije bal ni na jedan dan – a oni su dio nas

Drugi Regentov dobrotvorni bal
Ravnotežu na zemlji održava gravitacija dobra. U dobru se lako ponijeti, a i lako je dobar biti, ali i činjeti dobro je lako, mada možda nekad baš zato što nam je dobro zaboravljamo na one kojima nije, na one kojima je pažnja važna kao voda i hrana. Jer, život nekom od starta napravi prepreke. 2Ni jedan čovjek ne može ništa sam, ali svaki može biti dobar za drugog. Kad se dobro udruži, zastanemo u svojim rutinskim lavirintima života, ili nas neko takne po ramenu i opomene da se osvrnemo iza i okolo… shvatimo da smo itekako potrebni mnogima koje ne moramo da znamo, a ni oni nas. Ali možemo svi pomoći koliko možemo i onim što posjedujemo, a ako se povežemo, možemo mnogo da pomognemo. Jer malo kome je život bal, nije ni na jedan dan, makar neka nekome kome je svakako težak bude lakši kad mu se može olakšati. Sve je to do nas. Tako ja ideju dobrotvornog bala Hotela Regent shvatam. Po drugi put ove godine sam se našla na njihovom balu, i meni inače drugom balu u mom životu. I bila sam srećna kao svi prisutni zbog saznanja da će ta sreća preći na nekoga kome najviše treba.

4 Kai Dieckmann generalni menadžer hotela RegentČast nam je posvetiti ovaj Bal senzibilitetu njegovih ljudi, odajući priznanje njihovom osjećaju zajednice i fundamentalnim vrijednostima“ – izjavio je u obraćanju gostima na balu Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent


Drugi Regentov dobrotvorni bal održan je 13. decembra 2019. godine. Na balu je prikupljen iznos od 20,520 € koji je doniran Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu, u cilju kompletnog opremanja senzorne sobe i prostorije za fizikalnu terapiju. 
Tim Hotela Regent Porto Montenegro se i ove godine potrudio da dobrotvorni bal odiše glamurom, elegancijom i istinskom balskom atmosferom. Za goste ovog hotela je to već očekivano uvijek nivo iznad očekivanog, jer to je Regent!

8 gitarski duo Nikčević Bulatović Gitarski duo Nikčević & Bulatović

U svečanoj atmosferi, uz note crnogorskog gitarskog dua Nikčević & Bulatović i grupe "The Grupa", i uz senzacionalan nastup plesne postave emisije „Ples sa zvijezdama“ iz Hrvatske, gosti su se opustili plešući na podijumu dvorane, a gastronomski odabir ekskluzivne večere je bio fascinantna izvedba Regentovog kulinarskog tima.

9 monenat sa nastupa nastupa plesne postave emisije Ples sa zvijezdama iz HrvatskeMomenat sa nastupa nastupa plesne postave emisije „Ples sa zvijezdama“ iz Hrvatske

Cilj Regent bala je postignut – sakupljena je suma za poštovanje, a ideja ovog bala nadilazi samu sebe i vjerujem da će dogodine možda trebati još veća dvorana da primi sve zainteresovane koji žele da uzmu učešće u humanitarnu svrhu bala. Nadam se tome. Svima koji su do sad uzeli učešće svaka čast.


Regent nagrada “Best of the Best” za najbolje partnere tokom 2019. godine
U okviru “Best of the Best” godišnje ceremonije, menadžment hotela Regent nagradio je najbolje partnere tokom 2019. Godine: Adriatic Marinas kao najboljeg regionalnog korporativnog partnera, „Roche“ kao kategoriji najboljeg međunarodnog korporativnog partnera kongresnog turizma. Za najboljeg partnera iz domena segmenta vladinih, nevladinih i diplomatskih misija izabrana je Ambasada SADa, a „Talas M“ izabran za najboljeg MICE partnera a agencija „Calvados“ kao partner iz domena odmorišnog turizma. U kategoriji štampanih medija nagrađen je magazin The Collection dok je MyGuide portal prepoznat kao najbolji elektronski medij za proteklu godinu.


„Večerašnjim Balom i Best of the Best ceremonijom dodjele nagrada, iskazujemo zahvalnost našim partnerima i zajednici kojoj pripadamo i imamo čast da zovemo svojim domom. Kada govorimo o veličini i broju stanovnika, Tivat zasigurno jeste mali grad, međutim skup raznolikosti mikroklima, tradicija i krajolika koji su se našli na jednom tako malom mjestu je i te kako impresivan. Vrlo brzo je izbrisao atribute poput „najmanjeg“ i „najmlađeg“ grada Bokokotorskog zaliva i ponosni smo što doprinosimo i promovišemo ga onakvim kakav jeste – jedinstvenim, ali i idiličnim kulturološkim, turističkim i jedriličarskim središtem. Čast nam je posvetiti ovaj Bal senzibilitetu njegovih ljudi, odajući priznanje njihovom osjećaju zajednice i fundamentalnim vrijednostima“ – izjavio je u obraćanju gostima na balu Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent.

3 Predstavnici Caffe Montenegra na Regentovom balu Danko Jokanović direktor i Sanja Golubovic urednicaPredstavnici našeg časopisa na Regentovom balu urednica Sanja Golubović i direktor Danko Jokanović

Drugi Regentov dobrotvorni bal su podržali Petit Geneve Petrovic najvećom pojedinačnom donacijom kao platinum sponzor, te Universal Capital Bank kao bronzani sponzor dok su vrijedne donacije su pristigle od kompanije “Adriatic Marinas” - Porto Montenegro, kompanija “MonteFish”, vinarije „Milović“, cvjećare „Happy Garden“, Free Jack, štamparije ,,Print All“, Zoran Radonjic Photography a Radio Televizija Crne Gore je bila glavni medijski partner.

5 Naša urednica sa Elenom Ljiljanić PR i marketing menadžerom hotela Regent Porto MontenegroNaša urednica sa Elenom Ljiljanić PR i marketing menadžerom hotela Regent Porto Montenegro

Prisutnima je bila dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje su gosti imali mogućnost da kupe lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Evrope poput Regent Berlina i Kempinski Venecija dok su iskustva od 5 zvjezdica iz regiona donirali Esplanade Zagreb, Monte Mulini, Hotel Adriatic Rovinj, Grand Park Rovinj, Intercontinental Ljubljana, Hyatt Regency Belgrade, Hilton Dubrovnik, One & Only PortoNovi, Plaza Tirana, hotel Regent and Porto Montenegro. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola – lozova uključena su u cjelokupan iznos donacije.

7 Ivan Gajić direktor prodaje i Marketinga Hotela Regent Porto MontenegroIvan Gajić direktor prodaje i Marketinga Hotela
Regent Porto Montenegro

“Zahvaljujem se na ovako divnoj večeri koja nas je okupila oko plemenitog cilja. Počastvovana sam što ste za ovogodišnju ediciju bala izabrali Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama u Tivtu. Dnevni centar predstavlja veoma važan projekat kojim će se obezbijediti kvalitetni servisi, briga i rad sa djecom sa teškoćama u razvoju, te će prikupljeni novac biti iskorišćen ka unaprijeđenju cjelokupne usluge i brige kroz kompletno opremanje senzorne sobe i prostora za fizikalnu terapiju Dnevnog centra.” ovim povodom izjavila je Nataša Lutovac, predsjednica upravnog odbora Dnevnog centra.

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!