173CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Časopis Caffe Montenegro najbolji turistički medij

Manifestacija Turističke organizacije Podgorica “Biramo najbolje 2019 ” na svečanom otvaranju Podgoričkog prazničničnog pazara

Po 37. put za redom uručena su priznanja najboljim kolektivima i pojedincima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2019. godinu koje dodjeljuje Turistička organizacija Podgorice u okviru manifestacije “Biramo najbolje”. Ta manifestacija je sa najdužom tradicijom tog tipa kod nas, a ove godine je održana upravo na noć otvaranja Podgoričkog prazničnog pazara. Zasijale su svjetiljke Pazara, a na njegovoj pozornici su blistala zadovoljstvom i lica dobitnika nagrada. Časopis Caffe Montenegro je najbolji turistički medij po ocjeni ovogodišnje Komisije “Biramo najbolje 2019” TO Podgorica.

1 nagradaNagradu za najbolji medij primila je u ime redakcije časopisa Caffe Montenegro urednica Sanja Golubović/Foto: Boris Šekularac-MNE magazin/

Uručenje nagrada najboljim kolektivima i pojedincima u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice za 2019. godinu koje dodjeljuje Turistička organizacija Podgorice, ove godine je upriličeno istovremeno sa otvaranjem Podgoričkog prazničnog pazara i to se pokazalo kao sjajan potez. Obje manifestacije korespondiraju sa turizmom Glavnog grada i može se reći da je ovo možda i najsvečanija dodjela nagrada na otvorenom pred mnogobrojnim građanima koji su došli na Trg Nezavisnosti tog 6. decembra.

kropovat voditelja tatjana popovicTatjana Popović

Podgorički praznični Pazar otvorio je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković i djevojčica Simona Rakonjac, najvjernija čitateljka Dječjeg odjeljenja Narodne biblioteke “Radosav Ljumović”, uključivanjem dekorativne rasvjete Pazara.
“Drago nam je što smo istrajali u namjeri da glavnom gradu podarimo onaj sadržaj zbog koga smo do prošle godine morali da idemo u veće evropske gradove. Međutim, sad ono što imamo u neposrednom okruženju, u Beogradu, Zagrebu, Budimpešti, Beču imamo i u Podgorici i ovaj Pazar će svake godine biti sve ljepši i sadržajniji“ istakao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković na otvaranju Podgoričkog prazničnog Pazara. On se zahvalio partnerima Glavnog grada, Turističkoj organizaciji Podgorice i Culture Club Podgorica, kao i sponzorima i svima koji su prepoznali značaj i podržali ovaj projekat. ova1
Direktorica Turističke organizacije Podgorica, Tatjana Popović ovom prilikom je rekla da Turistička organizacija Glavnog grada dijeli sa svim dobitnicima nagrada i građanima Podgorice zadovoljstvo vidljivim rezultatima dinamičnog razvoja grada i već iskristalisanog turističkog brendiranja Podgorice za koji su zaslužni svi njeni građani i angažman mnogih turističkih subjekata grada kao i ciljane promocije Turističke organizacije.

gostionaU UGODNOM AMBIJENTU GOSTIONE SA TOPLOM DOBRODOŠLICOM SLAVLJENIKA I DOMAĆINA UŽIVALI SMO U DRUŽENJU, LIJEPOJ HRANI I ZASLUŽENOJ ČAŠICI ZA NAZDRAVITI


- Turistička razglednica Podgorice se u posljednjih 5 godina izuzetno promijenila, i ovo više nije grad u koji se dolazi samo zbog poslovnih obaveza i ostaje onoliko koliko one traju, nije više grad koji je usputna destinacija na putu ka moru i planini već grad u koji se ciljano dolazi - istakla je direktorica Turističke organizacije Podgorice, Tatjana Popović.


Dobitnici nagrade “Biramo najbolje 2019 ”

U kategoriji „Najbolje kompanije i institucije“ priznanja su dobili: kompanija „Savana Continental Property Management & Lodging“, hotel “Perla Residence Hotel & Spa“; restoran „Gostiona 1928“, kafe bar „Caffeine Coffee Shop“, poslastičarnica „Tamu Dessert Lounge“, turistička agencija „Terra“, manifestacija „Underhill Fest“, turističko-izletničko mjesto „Prihvatilište i oporavak životinja Crna Gora“, te časopis „Caffe Montenegro“. Kada je riječ o najboljim pojedincima, priznanja su dobili: menadžer Nikola Buzdovan (restoran „Porto“), recepcionerka Vesna Drobnjak (hotel „Verde Complex“), kuvar Radovan Bulatović (restoran „PG Akademija piva“), konobar Milovan Vavić (restoran „100 manira“) i turistički vodič Dušan Drakić. Priznanja su dobili i najbolji komunalni radnici u Podgorici, i to Ćamil Asanović i Bajram Gaš. Posebno priznanje za doprinos u turizmu dobio je Milo Radonjić iz hotela CentreVille Hotel & Experiences, a specijalnu nagradu za promociju putem internet kanala komunikacije Balša Strugar.


 

2 miloIspred nagrađenih Turističkoj organizaciji Podgorice se zahvalio Milo Radonjić (PR & Marketing Manager CentreVille Hotel & Experiences)


Među dobitnicima nagrada bila su nam poznata lica, predstavnici kompanija i institucija, pojedinci sa kojima je naš časopis sarađivao i sarađuje, koje promovišemo i sa kojima se često srećemo kako poslovno tako i kad smo u posjetama restoranima, lokalima… Može se reći da su za svaku kategoriju zaista odabrani najbolji u turizmu i ugostiteljstvu u godini na izmaku. Dijelili smo njihovu i našu radost na trgu u svečanoj atmosferi Pazara, i uživali u nastupima Sevdah kvarteta i benda Zemlja gruva. ovaova3ova2Potom je TO Podgorica okupila nagrađene u restoranu “Gostiona” koji je ovogodišnji dobitnik nagrade za najbolji restoran u Glavnom gradu u 2019. godini. U ugodnom ambijentu Gostione sa toplom dobrodošlicom slavljenika i domaćina uživali smo u druženju, lijepoj hrani i zasluženoj čašici za nazdraviti.

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!