163CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Gdje mitovi postaju stvarnost

Savršeno mjesto za zaljubljenike u Boku Kotorsku i one koji će to tek postati, hotel Huma Kotor bay pruža autentično iskustvo sa pet zvjezdica. U srcu Dobrote spajaju se luksuzan i moderan smještaj, besprekorna gastronomska ponuda, pješčana plaža - jedinstvena u Bokokotorskom zalivu, i blizina Starog grada Kotora.

Tukan copy

Novootvoreni Huma hotel odiše arhitektonskim duhom stare Dobrote, a svjetskim putnicima nudi 89 elegantno uređenih soba i apartmana, kao i 10 privatnih vila na samoj obali. Svaka soba predstavlja malo gnijezdo luksuza koje će svojim gostima pružiti priliku za odmor i inspiraciju kroz fantastičnu uslugu i magičan pogled na Boku Kotorsku. Deset ekskluzivnih vila nalaze se na par koraka od plaže i pružaju neometan pogled na more i zaliv. Sa privatnim baštama i savršeno dovoljno prostora za cijelu porodicu, vile pružaju najluksuznije iskustvo potpune privatnosti. Spoj nenadmašnog osjećaja udobnosti i privatnosti, kao i svih prednosti koje donosi vrhunska opremljenost i usluga hotela sa pet zvjezdica – dva vanjska bazena, moderna Technogym teretana, konferencijska sala i fantastični Shanti Spa centar u čijem se prostoru nalazi i Kid’s Club, čine Huma hotel nepogrješivim izborom. 

Shanti Spa 2 copyShanti Spa

Huma Kotor Bay, mjesto gdje mitovi postaju stvarnost, lako je dostupno i direktno sa mora. Osim što se nalazi na plovnom putu vodećih svjetskih kruzing kompanija, na samo 3 kilometra od luke Kotor, do hotela je moguće doploviti direktno. Plovila do 15 metara se privezuju na ponton, dok se iza linije kupališta nalaze 3 muringa za plovila dužine do 25 metara. Poseban užitak očekuje ljubitelje gastronomije koji vjeruju da se Mediteran može zaista doživjeti tek uz kušanje specijaliteta pripremljenih od svježih i autentičnih namirnica. Kulinarska tradicija, iskustvo i znanje spajaju se u dva hotelska restorana, kao i u art cuisine restoranu Mudra na čijem se čelu nalazi svjetski poznat Šef kuhinje Enzo Neri. Dan u Huma hotelu počinje doručkom i savršenom šoljom espressa u Breakfast Hall-u i nastavlja se osvježenjem u Virtu beach bar-u. U a-la-carte restoranu Tukán goste očekuju svježe pripremljeni, internacionalni specijaliteti koji, upareni sa čašom odabranog vina, predstavljaju pravi mali praznik uživanja. 23. jun je dan kada će restoran Mudra by Enzo Neri dočekati prve goste i postati prvi art cuisine gastronomski doživljaj u Crnoj Gori, na samoj obali mora, praćen magičnim zalaskom sunca. 

Enzo Neri copySvjetski poznat šef kuhinje - Enzo Neri

Huma - Rajska ptica 
Ako vas je zaintrigiralo ime hotela – inspiracija dolazi od rajske ptice Huma. Živjela je u carstvu drevnih legendi, uvijek u letu visoko iznad planinskih vrhova a nikada na zemlji. Njeno kraljevstvo bile su nedostižne visine, daleko od očiju svijeta. Učiniti nešto nažao ovoj ptici, značilo je prokletstvo, a ukoliko biste bar na trenutak zapazili njenu sijenku, u životu vas je čekala sreća i prosperitet. Huma hotel je zato zamišljen kao mjesto na kojem će udobno gnijezdo i mirnu luku naći svi svjetski putnici!

Huma Kotor Bay
Kontakt:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 32 690 200

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!