Caffe slicica naslovne pored logoa 202

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

Craft beer karavan

Uskoro kreće turneja prvog Craft beer karavana, koji će posjetiocima pružiti jedno potpuno novo iskustvo u promociji domaćih proizvoda.

Pokretni karavan, narednih 5 mjeseci posjetiće četrnaest crnogorskih opština, gdje će posjetioci, na prelijepim lokacijama, imati priliku da probaju različite domaće proizvode. Uz crnogorska kraft piva, laganu i prijatnu atmosferu, akustične nastupe lokalnih muzičara karavan će biti odlična prilika da iskusite nešto novo i sasvim drugačije.

Craft beer karavan će mijenjati lokacije i zadržavaće se od 3 do 7 dana u istom gradu, zavisno od opštine u kojoj se nalazi. Karavan će posjetiti Andrijevicu, Plužine, Bijelo Polje, Berane, Mojkovac, Kolašin, Pljevlja, Nikšić, Cetinje, Podgoricu, Budvu, Tivat, Herceg Novi, Kotor, Bar i Ulcinj, dva parka prirode, kao i četiri nacionalna parka. 

Ideja ovog karavana jeste promovisanje isključivo domaćih proizvoda, prvenstveno kraft piva. Pored 12 domaćih proizvođača piva, tokom karavana, posjetioci će imati priliku da probaju proizvode čokolaterije Chochobash, bezglutensku hranu restorana Gandalf Food, domaće sokove gazdinstva Ćipović, njeguške kobasice, pljevaljski sudžuk, i domaći sirevi iz gazdinstava) kao i vodu grupacije Water group, Suzu i Radu. 

Karavan će krenuti sa glavnog gradskog trga u Nikšiću, gdje će biti stacioniran 28. 29. i 30. og aprila, dok će završni događaj biti organizovan sredinom sptembra u Podgorici. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na Instagram stranici craft _beer_karavan.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!