Caffe slicica naslovne pored logoa 196

DZT Banner GLC 470x90 EN

Gastro Group Professional - ugostiteljstvo i hotelijerstvo

Gastro Group Professional - ugostiteljstvo i hotelijerstvo

Voda je centralni element u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, jer će gosti doći u kontakt sa vodom svakim gutljajem i svakim zalogajem. Kafa i čaj stvaraju punu aromu sa odgovarajućom vodom, a para čini pekarske proizvode hrskavim, mirisnim i ukusnim. Kako se kaže, posebno u kuhinji: ako je voda prava, rezultat će biti pravi. Hljeb je spolja hrskav, povrće zadržava vitamine i ukusnu boju, pečeno meso oduševljava nepce sočnim središtem i hrskavim završetkom, a nozdrve finom aromom pečenja. A nakon jela, voda vrhunskog kvaliteta obezbjeđuje da posuđe, stakleno posuđe i pribor za jelo izađu iz mašine za pranje sudova besprijekorno čisti. BWT tretira vašu vodu na licu mjesta na različite načine, u zavisnosti od specifične primjene i kvaliteta vode.

Caffe Montenegro 195 web

bwt logo 1

BWT nudi izbor procesa za prečišćavanje vode za bilo koju situaciju, tako da bilo koja vrsta opreme može imati koristi od optimizacije vode:

• Omekšavanje: tvrda voda formira minerale koji se rastvaraju prilikom optimizacije, čime se sprečava nakupljanje kamenca na posuđu.

• Djelimična desalinizacija: proporcionalna količina rastvorenih soli i minerala se uklanja iz vode smanjujući ukupan sadržaj soli.

• Potpuna desalinizacija: tvrdoća formiranih minerala i soli se uklanja u cjelini iz vode što rezultira visokim sjajem stakla i pribora za jelo.

• Reverzna osmoza: tvrdoća formiranih minerala i soli se uklanja iz vode pomoću membranske filtracije koja utiče na besprijekorno pranje posuđa iz mašina za pranje.

sudje 19 1070 Microsite GS 1920x1000

Sektor pranja

Kada je u pitanju zadovoljstvo kupaca, održavanje higijenskih standarda je važan aspekt i svaki restoran, hotel, bar, treba da vodi računa o tome. Nedostatak očišćenog posuđa može imati štetan i loš uticaj na vaše poslovanje. Komercijalne mašine za pranje posuđa su efikasnije od mašina za pranje posuđa u domaćinstvu i pružaju druge funkcije kao što je sterilizacija posuđa. Takođe je efikasnija jer pere velike količine posuđa za kratko vreme. Ne samo da smanjuje rad i eliminiše teret vaših zaposlenih, već im daje priliku da se više fokusiraju na druge kuhinjske zadatke. Vi i vaše osoblje nećete morati da brinete o pravljenju rasporeda pranja posuđa s vremena na vreme.

sudje Capture4


Komercijalne mašine za pranje posuđa su efikasnije od mašina za pranje posuđa u domaćinstvu i pružaju druge funkcije kao što je sterilizacija posuđa


masine za sudje

sudje LAVAGGIO VIRTUS

Ledomati

Bilo koja vrsta restorana zahtijeva led, puno leda, a jedini način da zadovoljite potrebe za ledom je odgovarajuća komercijalna mašina za led. Kao pahulja, nije svaki led isti. Može doći u kockicama, u listićima ili čak u komadima, a izbor je na vama. Dok se većina restorana odlučuje za kockice leda, pahuljice ili grumenčići mogu dobro da rade sa koktelima ili bezalkoholnim pićima. Mašina za pravljenje leda pruža bezbroj prednosti zdravstvenim ustanovama jer se one mogu osloboditi važnog tereta. Postajete nezavisni od dobavljača leda jer imate neograničene zalihe kad god je to potrebno. 

led


Kao pahulja, nije svaki led isti. Može doći u kockicama, u listićima ili čak u komadima, a izbor je na vama.


GASTRO GROUP d.o.o.

Đoka Miraševića br.53

Podgorica, Crna Gora

Tel: +382 (0) 20 664 828

Mob: +382 (0) 68 831 803

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

www.gastrogroup.me

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!