Caffe slicica naslovne pored logoa 204

DZT Banner FeelGood 470x90 EN

PORTO MONTENEGRO – nesvakidašnji život na obali Jadrana

Sjedeći na svom balkonu uz jutarnju kafu, gledate preko uredno poređanih blistavih jahti u marini u nepregledno vodeno prostranstvo, čiju površinu jedva da talasa blagi povjetarac. U daljini, niz raskošnih brežuljaka ocrtava suprotnu obalu zaliva, na čijim se šumovitim padinama ne vide ožiljci od cesta i zgrada. Neposredno ispod vas, kako se naselje budi, njegovi pješački bulevari i dalje su gotovo nečujni. Nema saobraćaja. Ljudi šetaju. Tempo je spor. Apsolutni je mir. Ovo je Porto Montenegro, a slogan zajednice, „ne tako običan život“, ne može biti prikladniji.

52031347909 fe89869d43 o

Osnovan prije nekih 15 godina od strane konzorcijuma vizionarskih graditelja, Porto Montenegro smješten je u Bokokotorskom zalivu, zalivu spektakularne ljepote na crnogorskoj obali Jadrana. Nekadašnja pomorska baza pretvorena je u vrhunsku destinaciju na obali, s niskim stambenim zgradama, pješačkim bulevarima s drvoredima i nizom elegantnih butika, restorana i kafića koji okružuju prekrasnu marinu za superjahte.

Ono što je počelo kao najbolje čuvana tajna među ljubiteljima jahtinga više nije tako tajno, jer sofisticirani putnici Crnu Goru dodaju na listu destinacija koje se moraju posjetiti. Uz vrlo malo izuzetaka, odmah se zaljube u ovo mjesto, zavedeni njegovom prirodnom ljepotom i toplom dobrodošlicom. Za značajan broj njih, taj osjećaj ljubavi na prvi pogled pretočio se u odluku da kupe dom u Porto Montenegru – bilo kao sezonsko utočište ili stalnu bazu – sigurni u činjenicu da ga njegovi sadržaji svjetske klase čine dobrom investicijom i u finansijskom i u smislu kvaliteta života.

52030053612 97cafab8e6 o

52031091341 92ebd9992c o

Uz stalni rast vrijednosti nekretnina (povećanje od 62% za nekretnine na obali u Porto Montenegru tokom perioda od 10 godina), stabilnost valute euro i režim s vrlo niskim porezima povoljan za poslovanje, Porto Montenegro je postao dinamična kosmopolitska stambena zajednica, kao i destinacija za putovanja tokom cijele godine. Za porodice postoji međunarodna škola koja nudi IB nastavni program, a za poslovne ljude južno naselje nudi niz atraktivnih kancelarijskih prostora za iznajmljivanje.

Dok su neki kupci stambenih jedinica spremni da sačekaju završetak novog naselja Boka Place do 2023. godine, drugi ispunjavaju svoju želju da se odmah usele kupovinom jedne od nedavno završenih jedinica u Porto Montenegru, gdje je još uvijek dostupan ograničen broj rezidencija.

52031353181 05cacec13b o

Smještene direktno na rivi, Regent Pool Club brendirane rezidencije sastoje se od dva objekta - BAIA i AQUA. Dizajnirane u elegantnom, savremenom stilu i povezane u dnu prostranom terasom s bazenima, rezidencije imaju enterijer ispunjen svjetlošću i prekrasan pogled na more ili planine. Vlasnici imaju pristup svim uslugama i sadržajima hotela Regent Porto Montenegro s pet zvjezdica i mogu imati koristi od opcionog programa iznajmljivanja nekretnina u hotelu.

52031605914 bb8c74a93b o

Samo nekoliko koraka dalje od rive, Elena rezidencije predstavljaju sofisticirani dodatak Porto Montenegru, s dobro planiranim enterijerima s prostranim terasama i prekrasnim pogledom na more ili planine. Vlasnicima se nudi širok izbor usluga, uključujući opciju uređenja enterijera i opremanja, kao i pristup dobro uhodanoj usluzi upravljanja iznajmljivanjem stambenih jedinica M Residences Porto Montenegro. Kao i u Regent Pool Club rezidencijama, kupci dobijaju automatsko članstvo u ekskluzivnom Klubu vlasnika, s njegovim posvećenim lifestyle timom i portfoliom posebnih pogodnosti.

marina 52031094051 281ea288c3 o

Pored toga, novo naselje u razvoju – Boka Place - predstavlja urbanu četvrt čiji se završetak očekuje tokom 2023. godine. Projektovano je za život tokom cijele godine, s naglaskom na blagostanje i rekreaciju. Obuhvata širok izbor rezidencija, visokokvalitetne maloprodajne objekte, ekstravagantne restorane, novi vrhunski hotel SIRO i mnoštvo zabavnih aktivnosti za porodice, parove i prijatelje.

52031604859 37d70f3f33 o

52031876815 cc9659f3a6 o

Lako ćete pasti pod čini Bokokotorskog zaliva: on ima posebnu, nesvakidašnju magiju koja nadilazi spektakularno prirodno okruženje – spokoj koji jesve vrijedniji, ali ga je sve teže pronaći u današnjem svijetu. I zbog toga je teško odoljeti prilici da pronađete Vaš dom baš tu, u Porto Montenegru.


Za više informacija posjetite www.portomontenegro.com ili pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!