166CM Slicica naslovne pored logoa

DD DU 470x90

Montenegro pub-Podgorica: pivo s potpisom rokenrola

Smješten u srcu grada, u Njegoševoj ulici, na mjestu gdje se prožima nova Podgorica sa starim Titogradom, Montenegro pub godinama nosi luču među mjestima koje daju nemjerljiv doprinos novom talasu rokenrola i alternativnog zvuka u Crnoj Gori. Odlične svirke su razlog zbog čega je pub stekao veliku popularnost među fanovima piva i roka.

Sve ove godine vrijeme se prilagođava Montenegro pubu. To mjesto ne trpi kompromise, ni kada je enterijer ni kada je muzika u pitanju. Pregršt detalja, neobičnih i zanimljivih, upotpunjuju ritual ispijanja kafe ili piva. Već prepoznatljiv enterijer u kome dominira originalan dizajnerski izraz atmosferu čini toplom, prirodnom i domaćom. Dva nivoa lokala koja jasno postavljaju generacijsku granicu, poseban kutak za muzičare ili dio gdje će se izjutra najduže piti ona prva kafa, na kraju prostor koji okuplja i po nekoliko stotina ljubitelja rokenrola i alternativnog zvuka. Sjajna akustika i još bolja atmosfera.4 copy

Petkom i subotom uveče svi ljubitelji rokenrola mogu da uživaju u nastupima crnogorskih rok bendova i muzičara


Pub od samog početka nudi nešto novo, ovdje je mnogo toga drugačije, neobičnije i sadržajnije nego na bilo kom drugom mjestu.
Od otvaranja 2011. godine Montenegro pub vrlo brzo je postao kultno mjesto rokenrola i alternativnog zvuka ne samo u Podgorici nego i u cijeloj Crnoj Gori. Ljubitelji rok muzike imali su priliku da ovdje uživaju uz velika imena regionalne scene, između ostalih i uz Atomsko sklonište, Darka Rundeka, Bjesove, Block out, Gobline, Ortodox Celtse, Kanda, Kodžu i Nebojšu, Ritam nereda, Jarbole, Kultur shock, Sars, Zoster, Sunshine, kao i mnoge druge vrhunske muzičare. Niko u Crnoj Gori kao Montenegro pub nije uspio da sve ove godine održi kontinuitet tako značajnih koncerata, ali i da pozitivno utiče na razvoj rokenrola kod nas.
Takav uticaj je još evidentniji kad su u pitanju mladi crnogorski bendovi čijoj afirmaciji je ovo kultno mjesto dalo veliki doprinos. Ovdje je tim mladim muzičarima, a to često i sami govore, druga kuća.
Montenegro pub je idealno mjesto i za druge umjetničke izraze kao što su izložbe fotografija, književne večeri, različiti umjetnički performansi. Pored muzike i dobrog piva ovdje možete biti dio neobičnog umjetničkog doživljaja.
Ako su vam vrhunska muzika, dobra energija i opušten ambijent imperativ dok birate gdje ćete, Montenegro pub vam može biti pravi izbor.


FOTO: VLADIMIR ZAPUTOVIĆ

 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!