Caffe slicica naslovne u zaglavlju sajta

DZT Banner GLC 470x90 EN

U srcu starog dijela grada

Brigitte bar hotela Ramada Podgorica

Brigitte bar hotela Ramada Podgorica je još jedno popularno mjesto u gradu, koje se nalazi u srcu staroga grada i ima šarm, urbanog, prijatnog ambijenta koji se jednako voli u svim sezonama.

Nekoliko detalja može biti zanimljivo za podsjećanje. Hotel Ramada Podgorica, prvi je franšizni, brend hotel u Podgorici izgrađen 2012. godine. Smješten je u srcu staroga dijela grada, u blizini osnovne škole Milorad Musa Burzan”, Sat kule i Stare varoši. Izdradnjom hotela i Mall of Montenegro ovaj dio grada je dobio dodatni sadržaj i obogaćen je novom ponudom. Savana sistem u Crnoj Gori je od 2016. godine vlasnik ove dvije kompanije.

3

Sadržaj hotela Ramada Podgorica stapa u cjelinu različite poslovne identitete. Prvenstveno je gradski, poslovni hotel koji je otvoren kako za građane Podgorice, tako za poslovne ljude i goste koji za odmor biraju grad. Jedinstven je po otvorenoj, natkrivenoj terasi koja se nalazi na petom spratu odakle puca savršen pogled prema okolnim brdima Ljubović i Gorica, okolnim planinama koje čine jedinstven panoramski užitak.

Kombinujući konferencijsko-banketne sadržaje sa četiri sale različitih veličina, koje su smještene na petom spratu, hotel Ramada Podgorica predstavlja omiljeno mjesto poslovnih ljudi za organizaciju događaja poput: treninga, seminara, sastanaka, konferencija. No, terasa na petom spratu predstavlja savršen ambijent za obilježavanje manjih, privatnih jubileja poput: vjeridbe, vjenčanja, rođendana. Inventivni gosti koji traže nešto drugačije, biraju terasu hotela Ramada za svoj događaj jer kažu da je atmosfera neponovljiva, a usluga savršena što daje razloge za povratak.

4

Gastronomski tim hotela Ramada Podgorica je pažljivo odabrana ekipa žena i muškaraca koji svojim znanjem, vještinama i suptilnošću kreiraju hranu koja je prava gozba. Kreiraju savršenu fuziju ukusa Mediterana sa lokalnim delicijama, dajući osoben pečat svakom jelu. Gastronomski tim hotela Ramada Podgorica je prepoznat od strane gostiju koji ne štede komplimente.

Prošle godine tokom pandemijske krize, kada je sve bilo zatvoreno, tim hotela Ramada Podgorica je krenuo sa ozbiljnim projektom adaptacije i renoviranja lobby bara. Bilo je to izazovno vrijeme koje svi pamtimo jer je donijelo ozbiljnu promjenu, duboke misli, preispitivanja i nejasno razumijevanje koliko kriza može potrajati…No, radeći posvećeno kao da je riječ o najboljim prilikama tim hotela Ramada Podgorica je uspješno okončao adaptaciju i otvoren je Brigitte bar.

5

Različite su asocijacije gostiju kada kažete Brigitte bar. Jedinstveno je to da gosti kažu da dolaze kod dive, jer bar je posvećen Brigitte Bardot, čuvenoj glumici i filmskoj divi iz druge polovine 20. vijeka. Jedinstvena po svom progresivnom stilu i načinu, provocirala je standard tog doba, direktno bila zaslužna za osnaživanje žena i pomjeranje granica. Čuvene su njene fotografije gdje skoro drskim pogledom provocira. Brigitte ostaje diva za sva vremena, a našla je svoje mjesto i u Podgorici.

Često mlađa generacija koristi termin prijatno-opušteno kada opisuje svoj utisak i razlog što biraju Brigitte bar za svoje omiljeno mjesto. Od drugih gostiju se čuje da je Brigitte bar idealno mjesto za razgovor, poslovni sastanak, ali i kafu sa prijateljicom nakon posla. Različiti su načini doživljaja, novog, urbanog, prijatnog i opuštenog Brigitte bara hotela Ramada Podgorica. U toplim vremenskim prilikama, gosti posebno cijene baštu Brigitte bara jer se tu mogu rashladiti (uvijek ima prijatnog povjetarca). Ukoliko to bude kombinovano sa osvježavajućim napitcima ili savršenim Mille baci sladoledom, onda su to gušti.

6

Unutrašnji dio Brigitte bara odlikuje savršeno harmoničan ambijent, perfektno dotjeran da svako može naći svoj omiljeni dio i uživati u udobnom ambijentu. Već se čuje da unutrašnji dio ima Brigitte plavu boju po kojoj je prepoznat koja daje dodatnu eleganciju, podsjećajući na blizinu mora i planinske vrhove odakle “niđe nebo nije plavo”…Poznati umjetnik Roman Đuranović je naslikao Brigitte Bardot i dao svoje razumijevanje ove svjetski poznate dive. Uživaćete u gledanju Romanove slike ukoliko iz Brigitte bara nastavite hodnikom.

2

Postoji niz razloga da učinite sebi ugođaj i prošetate srcem staroga grada. Jer, uvijek možete zalutati sokacima Stare varoši i negdje u nagovještaju čuti najljepše glasove koji pjevaju sevdalinke i najljepše podgoričke pjesme uz koje su generacije odrastale. Sat kula je jedinstveni spomenik vremenu i simbol grada.

7

Hotel Ramada Podgorica je mjesto idealno za vaš mini odmor nakon šetnje. Ukoliko želite doživjeti brdo Ljubović iz drugačijeg ugla, onda je terasa restorana na petom spratu idealno mjesto za to. Još ako to bude u vijeme prvog sumraka nećete zažaliti, jer prizor je za nezaborav. A kada želimo sebi kazati, ti si diva za sebe, zaslužuješ najveću pažnju, tada biramo Brigitte bar. Osjetićete se kao diva jer ćete biti dočekani i ispraćeni sa osmijehom, lijepom riječi, najboljom uslugom i dodati na svoju listu omiljenih mjesta još jedno, u koje ste se zaljubili na prvi utisak.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!