Caffe slicica naslovne pored logoa

DZT Banner GLC 470x90 EN

Začinite svoje ljeto egzotikom uz Somersby Mango & Lime!

Ljeto nam donosi nove avanture, novu zabavu, ali i nove ukuse, nova iskustva... Zar to nije divno? Spojili smo sve ono što nam je u prošlim danima nedostajalo i u čemu ćemo uživati u narednim. Somersby Mango & Lime je baš stvoren da dobar momenat pretvori u još bolji.

U vremenu kad su nam daleka i egzotična putovanja manje dostupna, imamo rješenje koje će vas sigurno oduševiti. Svom ljetnjem popodnevu u omiljenom kutku dodajte gutljaj tropskog raja i dobićete osvježenje prefinjenog ukusa!

Uz Somersby Mango & Lime istražite najljepše i najuzbudljivije destinacije i dozvolite idejama da poteku, jer samo vi znate na koje načine možete da uživate.

Očaravajuća slatka nota manga i specifična citrusna svježina limete – zar nije divan balans? Ovo je kombinacija koju ćete sa uživanjem konzumirati ovog ljeta.

Napunite čašu sa ledom tako da led prekrije 2/3 čaše. Led treba uvijek biti u komadu (nikako izmrvljen) i dodajte svoj omiljeni napitak preko kockica leda u čaši. Ovo je siguran recept za savršen trenutak koji ćete provesti uz veselo društvo, dobru muziku i osmijeh na licu.

Ne stidite se da se zaljubite u Somersby Mango & Lime i obilježite ovo ljeto uživanjem o kakvom drugi maštaju. Dozvolite novom ukusu da vas šarmira, a jabuka, kruška i borovnica uvijek vas čekaju kada se uželite poznatog zadovoljstva.

Limitiranu seriju omiljenog napitka lansiranu prošle godine, ovog ljeta možete naći u skoro svim maloprodajnim objektima na našem tržištu.

Ovog proljeća i ljeta Somersby promo tim će vam biti na raspolaganju i pružiti mogućnost da uživate u egzotičnom i prefinjenom ukusu.

Otvorite jednu divnu sezonu optimizma!

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!