Caffe slicica naslovne pored logoa

DZT Banner GLC 470x90 EN

Ronnefeldt - Zalažemo se za odličan čaj od 1823. godine

Opuštanje i stimulacija, mističnost i raznolikost ukusa, egzotične zemlje i uzbudljive priče. Svijet čaja je višestruk, prijatan i kosmopolitski. Teahouse Ronnefeldt donosi ovaj dragocjeni prirodni proizvod iz svih dijelova Zemlje u vaš dom, jer naše srce pripada čaju, i to od 1823.

Lamex Commerce d.o.o.Podgorica, koji danas posluje pod okriljem PLUS grupe, lider je u distribuciji HORECA premium proizvoda. Unazad godinama, Lamex Commerce tržištu Crne Gore donosi proizvode RONNEFELDT koji su sinonim vrhunskog kvaliteta čaja.
Svijet čaja je višestruk, prijatan i kosmopolitski. Ronnefeldt je brend koji predstavljamo sa izuzetnim zadovoljstvom. Iz ljubavi prema užitku razvilo se dugo i jedinstveno iskustvo. Kako na početku, tako i danas, Ronnefeldt čajevi se proizvode u tradicionalnom postupku: ubrani su ručno („dva lista i jedan pupoljak“), a zatim se detaljno i nježno dalje obrađuju. To rezultira kvalitetnim listovima, finim aromama i bogatstvom ukusa. Nastavljamo ovu fascinantnu istoriju čaja za vas - sa inspiracijom, održivom akcijom i inovativnim idejama.zzenePoznavaoci čaja cijene odlične kvalitete čaja, koji se proizvode odlično majstorski - od branja na plantažama čaja, pažljivim proizvodnim koracima porijekla, miješanja, degustacije čaja do punjenja i pakovanja u kesice i limenke. Ronnefeldt koristi samo odabrane sirovine kupljene od dokazanih plantaža u Indiji, Šri Lanki, Japanu i Kini. Kao što vidimo, za Ronnefeldt nijedna udaljenost nije prevelika i ne postoji plantaža čaja koja je previše udaljena za otkrivanje odličnih, visokokvalitetnih čajeva koji nude neuporediv ukus. Aroma čaja ne zavisi samo od same biljke, već i od nadmorske visine i klimatskih uslova, kao i pažljivog odabira, njege, berbe i obrade. Iskusni stručnjaci zaposleni u Ronnefeldtu, putuju do plantaža čajeva i biraju samo najkvalitetnije listove čajeva. 


KAKO BILO GDJE U SVIJETU TAKO I U CRNOJ GORI, RONNEFELDT ČAJEVE MOŽETE PRONAĆI U NAJBOLJIM HOTELIMA, RESTORANIMA, KAFE BAROVIMA I SVIM DRUGIM UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA KOJI VODE RAČUNA O SVOJIM GOSTIMA


Čaj se zatim pažljivo pakuje u skladu sa svojstvom lista, da bi se osiguralo da ostane svjež i vrlo aromatičan, čak i nakon transporta do velikih udaljenosti. Rezultat su kvalitetni listovi, fine arome i bogatstvo ukusa. Samo takav, jedinstven i aromatičan, zasluženo nosi ime Ronnefeldt. Svi ovi procesi se u Ronnefeldt-u pažljivo prate kroz svaki pojedini korak i stalnim kontrolama osigurava se najbolji kvalitet čaja za vaše uživanje.

 

12 large

Sigurna pozicija u HORECA sistemu
Ronnefeldt otvara svijet magičnog ukusa i najljepših mirisa prirode. Čaj je popularniji nego ikad ranije, pa sa ponosom pričamo o našem brendu.
Kako bilo gdje u svijetu tako i u Crnoj Gori, Ronnefeldt čajeve možete pronaći u najboljim hotelima, restoranima, kafe barovima i svim drugim ugostiteljskim objektima koji vode računa o svojim gostima. U asortimanu nudimo razne tradicionalne čajeve, uključujući široki asortiman crnih čajeva, oolong čajeva, zelenih, infuzionih, kao i veliki izbor rooibos voćnih čajeva. Prateći rezultate iz godine u godinu, primjetno se povećala potrošnja čaja na tržištu Crne Gore. Zaključak je i da se navike ljudi mijenjaju, preferirajući zdrave stilove života. Sve je više konzumenata koji cijene kvalitetnu šoljicu čaja.
Naravno, zdravlje naših kupaca je najveći prioritet i Ronnefeldt-a i nas kao distributera na tržištu Crne Gore. To je razlog zašto mi ozbiljno shvatamo odgovornost za naše proizvode. Uvijek smo se rukovodili najvišim standardima – izvrsnost na svim nivoima. Ta posvećenost je srž naše korporativne vrijednosti i odlikuje naš svakodnevni posao. Ovo takođe uključuje pravednost u poslovanju sa partnerima i konkurentima. JoT Packshot GreenDragon A3 copy
Naši čajevi testirani su na kontaminate od strane nezavisnih, akreditovanih laboratorija. Strogo se pridržavamo zakonskih zahtjeva, koristeći najnovija naučna istraživanja. Kao rezultat, uvjeravamo ljubitelje čaja u to da Ronnefeldt čajevi ispunjavaju sigurnosne zahtjeve, zakonom propisane smjernice i što je najvažnije, naših sopstvenih standarda kvaliteta i ukusa, čineći ih neuporedivim zadovoljstvom za uživanje.
Kada radite za jak i cijenjen brend čajeva, sezona ne traje samo od početka septembra do kraja aprila. Široka paleta ne dozvoljava pad prodaje ni u toku ljetnjih mjeseci, kada se konzumenti okreću namjenskim čajevima. Ronnefeldt je savršeno prilagođen godišnjem dobu i sezoni. U prodaji možete vidjeti čiste ukuse bez nečistoća i aromatizovanih sorti. Koriste se samo prirodni ukusi - bobice, voće, ljekovito bilje. Izbor sladokusaca nudi se u varijantama s jednim ukusom - menta, jasmin i drugi koje se sastoje od citrusa, cvjetnih latica, ruža, suncokreta, plodova manga. Konkurencija je nezaobilazna, ali svjetski brend se brani održivošću beskompromisnog kvaliteta.cajevi
Ronnefeldt odgovornost se ne završava mješavinom izvrsnih čajeva, već uključuje i oblik doziranja Ronnefeldt proizvoda. Kao i kod kupovine svih sirovina, u ovoj oblasti sarađujemo samo s pouzdanim partnerima i koriste se isključivo visokokvalitetne ambalaže. Razvili smo inovativno, kao i vizuelno i haptički atraktivno pakovanje. Samo se na taj način naši čajevi savršeno mogu odviti tokom pripreme i stvoriće se jedinstveno zadovoljstvo užitka, koje je upotpunjeno jednostavnim rukovanjem. Neizostavno iskustvo ispijanja čaja postaje ritual, postaje još savršenije jednostavnom pripremom. Ronnefeldt ima ideje i rješenje za sve prilike da zadovolji vaše individualne potrebe. Od tradicionalnog do trendi. Za uživanje u doručku, na putu, tokom konferencije, poslovnom ručku, u popodnevnim časovima ili kada se opuštate u večernjim satima. Pomislite na Aziju, gdje je uživanje u čaju uz obrok bitan dio rituala. Možda ne uživaju svi u zelenom čaju, ali svjež Darjeeling, Earl Grey ili čak Rooibos mogu biti savršen partner obroku, jer to ne mora uvijek biti pivo, vino ili voda. Zapravo je čaj nakon obroka umjesto espresa jedini savršen završni dodir i vaš želudac će vam biti zahvalan. Ronnefeldt bi vas tako posavjetovao.
Lamex Commerce nudi prilagođena rješenja, dizajnirana da udovolje različite potrebe našim kupcima, uključujući: Loose Tea, LeafCup, Teavelope, Tea-Caddy i naša izvrsna Tea Star kolekcija za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. JoT EnglBreakfast Glas lr copyČesto se mogu čuti riječi naših ugostitelja: ”Ljubiteljima čaja je lako udovoljiti – kad im pružite šoljicu Ronnefeldt čaja, oni vam uzvrate osmjehom.”
I, zaista, uz sve njegove čari, dan postaje nezamisliv bez Ronnefeldta. Opijajuća aroma, porcija toplog unutrašnjeg zagrljaja jača sva čula, odlikuju savršenu šoljicu čaja.
Topla šolja Ronnefeldt čaja upotpuniće svaki vaš trenutak u predstojećim zimskim danima. Naša topla preporuka, za ljubitelje čaja i užitak kakav se pamti.

 

 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!