169CM Slicica naslovne pored logoa copy

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

OFYR - zabava i užitak u dobroj hrani

Prije nego se pojavio OFYR, praktično nije postojao uređaj za kuvanje na otvorenom koji se svojim dizajnom i funkcionalnošću uklapa u svaki ambijent, od dvorišta porodične kuće do terase hotela, restorana i luksuzne vile. Savršenom kombinacijom oblika, funkcije i inovativnog bezvremenskog dizajna, OFYR nudi alternativu bezgraničnom rasponu klasičnih roštilja i ploča za kuvanje koje se nude na tržištu.

Ofyr locatie 4643524207OFYR Butcher Blockovi su radne površine za pripremu i posluživanje hrane, a niz specijalno dizajniranih klupa, ormara za skladištenje drva, posuđa i pribor za kuvanje omogućavaju vam da konfigurišete modularnu otvorenu kuhinju koja najbolje odgovara vašim potrebama

OFYR mag naslovna 83C9144 V2 bewerkt copyOFYR je jedinstven uređaj za kuvanje i pripremu roštilja na otvorenom prostoru. Stvoren je da objedini druženje uz izvrsnu hranu i ugodnu toplinu u jedinstven užitak. OFYR će baš kao i lijepa moderna skulptura, nadopuniti svaki vanjski prostor čak i kada ga ne koristite. Kad je vatra potpaljena ova skulptura se pretvara u zapanjujuću vatrenu zdjelu, zrači ugodnu toplinu i stvara centralno mjesto okupljanja i druženja vaših gostiju, prijatelja i porodice.
OFYR otvara svijet novih mogućnosti za zdravo kuvanje na otvorenom. Sve vrste jela: od jaja, mesa i ribe, rakova i školjki do povrća i gljiva pripremaju se direktno na okrugloj ploči na kojoj možete i flambirati namirnice. Samo mašta je granica pripreme hrane na OFYR-u.
Dizajniran za privatnu i profesionalnu upotrebu, OFYR je dokazano odlično rješenje za cateringe, hotele i restorane, nudeći potpuno novi način zabave i donoseći dobru atmosferu na terase. Velika okrugla ploča omogućava pripremu hrane za do 50 osoba na jednom OFYR-u promjera ploče 100cm. Dodajte tome činjenicu da je OFYR idealan uređaj i za show-cooking koji vole, koriste i preporučaju i vrhunski svjetski profesionalni kuvari i dobili ste element koji izvrsno predstavlja i stil života. 

OFYR se sastoji od tri osnovna dijela: postolja, ložišta konusnog oblika i ploče za kuvanje. Postolje i ložište izrađeni su od najkvalitetnijeg corten čelika izuzetno otpornog na sve vremenske uslove, a ploča za kuvanje izrađuje se od posebne legure čelika. Zahvaljujući posebnom materijalu od koje je izrađena, okrugla ploča za kuvanje zagrijava se ravnomjerno i to ne preko 300°C što je optimalna temperatura za pripremu svih vrsta hrane. Zato hrana pripremljena na OFYR-u zadržava izvorni ukus, sočna je, ne lijepi se i ne zagori na ploči. OFYR IMG 9686 copyKad se ploča zagrije stvara se vrlo blagi nagib ploče prema sredini zbog čega nema kapanja i curenja na spoljnu stranu, nego sav višak masnoća i sokova od hrane odlazi direktno u vatru gdje odmah izgori.

Ložište vatre konusnog oblika zrači ugodnom toplinom u širokom području, tako da se možete zabaviti na svježem vazduhu tokom cijele godine. 
Ložište ima široku, ravnu ivicu koja udvostručuje visoku djelotvornost ploče za kuvanje s gradacijom temperature za nevjerovatno precizno kuvanje. 
I jednostavnost korištenja i održavanja čine OFYR uistinu jedinstvenim. Još dok je ploča topla, samo špahtlom postružete ostatke hrane i premažete ploču jestivim uljem i to je sve. OFYR se izrađuje od vanredno kvalitetnih materijala otpornih na sve vremenske uslove i može stajati nezaštićen na otvorenom prostoru tokom cijele godine. 

Uz OFYR uređaje za kuvanje, u ponudi je i modularni sistem OFYR elemenata s kojim možete kreirati prostor na otvorenom koja odgovara vašem životnom stilu, zajedno s garniturom za sjedjenje, ormarom za skladištenje drva i nizom praktičnih dodataka.OFYR CF008163 Chris Ridley co uk copyOFYR winter skipiste

OFYR Butcher Blockovi su radne površine za pripremu i posluživanje hrane, a niz specijalno dizajniranih klupa, ormara za skladištenje drva, posuđa i pribor za kuvanje omogućavaju vam da konfigurišete modularnu otvorenu kuhinju koja najbolje odgovara vašim potrebama. Sva oprema i dodaci besprijekorno se nadopunjuju kako bi stvorili topli, udobni i elegantni prostor idealan za užitak i zabavljanje gostiju, prijatelja i porodici.


 

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!