Caffe slicica naslovne u zaglavlju sajta

DZT Banner GLC 470x90 EN

HENKELL - čini život pjenušavim još od 1856.

Vječno, elegantno pjenušavo vino za svečane prilike, Henkell je ambasador prefinjenog stila življenja i vaš idealan pratilac tokom najljepših trenutaka u životu.

Henkell Trocken – izvozni bestseller sa najvećeg svjetskog tržišta pjenušavih vina

Određena doza glamura odlikuje ovaj internacionalni biser među vinima, poznat po svojoj atraktivnosti i karakteru.

Henkell TomGaebel 2021 1x1 015

Henkell Trocken Dry sec 0.75

Vječno, elegantno pjenušavo vino za svečane prilike, Henkell je ambasador prefinjenog stila življenja i vaš idealan pratilac tokom najljepših trenutaka u životu.

Vrsta vina koja je podjednako idealna za centralno mjesto na velikim događajima, kao i spontano posluženje u intimnom ambijentu.


Henkell je oličenje jedinstvenog spoja savremenog načina uživanja u vinu i bogate tradicije.


 

Proizvodnja izuzetnog brenda pjenušavog vina je, sama po sebi, umjetnost. Ključna stvar je da se koristi pravi cuvée kako bi se svaki put napravilo novo vino sa karakterističnim ukusom ovog brenda. Vinari koji proizvode Henkell su besprijekorni majstori svog zanata, i njihova vještina je garancija da će ljubiteljima pjenušavih vina širom svijeta svaki put pružiti podjednak užitak u istinskom i neponovljivom ukusu Henkell-a.

Henkell Haupthaus seitlich

U proizvodnji brenda Henkell koristi se najsavremenija tehnologija kojom se postiže čarolija pjenušave simfonije ukusa od odabranih klasičnih vinskih sorti grožđa – za one posebne trenutke u životu.

Henkell TomGaebel 2021 1x1 040

NYE Henkell Range 1 1

Rezultat je suvo pjenušavo vino bez premca: Henkell Trocken.

Suvo savršenstvo njemačke kulture pjenušavih vina.

Henkell je vodeći njemački izvozni brend pjenušavog vina, koji se prodaje u preko 100 zemalja, gdje je prepoznat kao suvo savršenstvo njemačke kulture pjenušavih vina.

Henkell Claim Logo EXP

Henkell glasses gold

Ovaj zauvijek mladi brend temelji se na kulturi francuskih vina staroj preko 150 godina koja se kombinuje s vrhunskim njemačkim kvalitetom proizvodnje, i nalazimo ga u centru proslava svih posebnih životnih trenutaka širom svijeta.

Henkell-ova proizvodnja  odvija se u Vizbadenu, za domaća i međunarodna tržišta, s oznakom zlatnog ljiljana na naljepnici, koji je preuzet iz grba tog grada, čime ponosno označava područje svog porijekla.


Nova limitirana praznična edicija – Henkell Gold!

zlatna boca limited edition


 

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!