172CM Slicica naslovne pored logoa

NP 1903 03 Niksicko generic baner za sajt Caffe MNG 470x90 8

Gala večera za gala događaj

Na večeri u restoranu Boutique Hotela Casa del Mare
Hotelska grupacija Casa del Mare brojnim aktivnostima nakon aktuelne ljetnje turističke sezone “drži pažnju” gostiju vodeći se time da su u turizmu svih 12 mjeseci u godini turistički ako se ponude adekvatni programi i sadržaji koji će goste animirati da posjete njihove objekte. Jedan u nizu događaja koji je privukao pažnju i zabilježio odlično interesovanje i posjetu bile su dvije Gala Večere na kojima je Michelin Star Kuvar iz Italije Eros Picco priredio fantastičan menu u restoranu Boutique Hotela Casa del Mare Mediteraneo.

1S0A8608

U restoranu Boutique Hotela Casa del Mare održane su dvije Gala večere na kojima je Michelin Star Kuvar iz Italije - Eros Picco oduševio goste kreativnim jelima u devet korseva koji su bili praćeni odgovarajućim vinima sa ovih prostora.
Eros Picco živi i radi u Milanu, a od novembra 2009. je vlasnik Michelin zvijezdice po sistemu bodovanja koji predstavlja najvišu referencu ovog tipa u restoranskoj i hotelskoj industriji. Nakon završene kulinarske akademije usavršava svoje vještine u najboljim restoranima Milana.

zalogajiAUTORSKA VEČERA EROS PICCO-A
Zalogaji dobrodošlice: ostrige sa krastavcem i nanom, foie gras sa pečenom smokvom i crvenom, porto karamelom, mozzarella krem sa pestom i puderom crnih maslina

Tokom svoje karijere imao je značajne uloge na velikim međunarodnim gastronomskim događajima razvijajući značajna iskustva, od Francuske do Japana, Amerike i Kine. Još od 1998. godine je Šef kuhinje prestižnog restorana Innocenti Evasioni, consultant je brojnim restoranima a takođe je jedan od osnivača iFOODQ projekta.
Eros Picco je priredio neobično gastro veče za sve posjetioce Casa del Mare Mediterraneo u okviru dvije degustacione večere. Picco je za ovu priliku kreirao devet gangova koristeći maksimalno domaće proizvode i sastojke. Gastro doživljaj su upotpunila i domaća vina sa ovih prostora, čiji izbor je bio prilagođen različitim tanjirima.
Na ovaj način, Casa del Mare Mediterraneo hotel, koji će biti otvoren tokom cijele zime, započinje sezone dobrih događaja i u vansezonskom periodu i kvalitetnih saradnji sa domaćim i stranim brendovima i ekspertima.


Menu:
1. Karpaćo jastoga sa celerom, marakujom i medom
2. Marinirani brancin sa tikvicama, čeri paradajzom i kandiranom limunovom koricom
3. Teleći file sa maslinama, nanom, balsamiko sirćetom i pinjolima
4. Ravioli punjeni gamborima u bisku od gambora i šafrana
5. Carnaroli rižoto sa crnilom sipe i sirovim tatarom od sipe
6. Svježa tuna sa telećim demiglasom, kaprom i kremom od inćuna
7. Goveđi file u extra virgin maslinovom ulju, sa povrćem i pireom od heljde
8. Bijeli badem "biancomangiare" sa čajem od jasmina i kandiranom narandžinom koricom
9. Mekani čokoladni ganaz sa pečenom smokvom i pikantnim džemom od slatkog paradajza


1S0A8711Teleći file sa maslinama, nanom, balsamiko sirćetom i pinjolima
1S0A8724Marinirani brancin sa tikvicama, čeri paradajzom i kandiranom limunovom koricom
1S0A8765Carnaroli rižoto sa crnilom sipe i sirovim tatarom od sipe
1S0A8810Svježa tuna sa telećim demiglasom, kaprom i kremom od inćuna & Ravioli punjeni gamborima u bisku od gambora i šafrana
1S0A8819Goveđi file u extra virgin maslinovom ulju, sa povrćem i pireom od heljde

 LOGO WHITE

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: caffe.montenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!