Caffe slicica naslovne pored logoa 210

MNE Media DIGITAL Caffe Montenegro Web Banner v2

Jedinstveni ukusi juga Italije s pogledom na Zaliv

Restoran renomiranog italijanskog šefa nudi uživanje za sva čula na obali Boke /

One&Only Portonovi rizort, otvoren u maju ove godine, na crnogorsku obalu je doveo Sabia by Giorgio Locatelli – prefinjeni italijanski restoran u stilu rivijere, s fascinantnim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ovaj restoran svjetske klase poslužuje južnoitalijansku kuhinju s fokusom na svježe morske plodove i najbolje lokalne proizvode, u jednostavnoj i elegantnoj izvedbi.

OO Portonovi FB Sabia by GiorgioLocatelli Open Kitchen Chef 0962 MASTER

Na čelu restorana Sabia je Đorđo Lokateli, proslavljeni italijanski kuvar koji stoji iza restorana Locanda Locatelli sa mišlenovom zvjezicom u Londonu i Ronda Locatelli u Atlantisu, The Palm u Dubaiju. Njegova desna ruka u rizortu One&Only Portonovi, šef kuhinje Alesandro Botaci, za goste kreira nezaboravna gastronomska iskustva inspirisana jugom Italije. „Nudimo inovativan koncept, rafiniranu italijansku kuhinju i jela pripremljena od najboljih domaćih, svježih proizvoda,“ kaže Botaci. „Jedinstveni meni Sabia restorana slavi naše italijanske korijene, ali i zajedničku istoriju naše domovine i Crne Gore.“

OneOnly Portonovi FB SabiaRestaurant Chef PastaMaking 1576 MASTER

OneOnly Portonovi FB SabiaRestaurant Table Detail 1366 MASTER

Nudeći ručavanje u elegantnom, modernom enterijeru, ili na opuštenoj terasi uz more s očaravajućim pogledom na ulaz u Boku, Sabia nudi vrhunska jela napravljena isključivo od najfinijih sastojaka, koja pružaju bogatstvo aroma, hranljivost i očaravajuću jednostavnost. Putovanje kroz ukuse Italije započinje u Raw Bar-u uz hrskavo krudo povrće, a nastavlja se kroz à la carte meni sa organskim salatama, domaćom tjesteninom i plodovima mora s maslinovim uljem i začinskim biljem. Doživljaj je upotpunjen opsežnom vinskom kartom naklonjenom italijanskim sortama, kao i jedinstvenim koktelima, domaćim špricerima i negronijima.

OneOnly Portonovi FB SabiaRestaurant WaiterDetail 1479 MASTER

OneOnly Portonovi FB Sabia Bar Seating View 1611 Opt MASTER

Restoran Sabia by Giorgio Locatelli je otvoren za goste rizorta i za vanjske goste, a rezervacije  se mogu izvršiti putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefonom na +382 31 691 011.

 OneOnly Portonovi FB Sabia Pool Main 1995 MASTER


O brendu One&Only

Stvoren isključivo za tržište ultra luksuza, One&Only je zamišljen kao obilježje izvrsnosti. Smješteni u nekim od najljepših destinacija na svijetu, svaki nagrađivani rizort gostima nudi prepoznatljiv stil i jedinstvenost utemeljenu u lokalnoj kulturi, iskreno gostoprimstvo i životnu energiju kojoj nema premca. Ekskluzivna kolekcija uključuje nedavno otvoreni One&Only Portonovi u Crnoj Gori; One&Only Reethi Rah na Maldivima; One&Only Le Saint Geran na Mauricijusu One&Only Roial Mirage i One&Only The Palm u Dubaiju; One&Only Palmilla i One&Only Mandarina u Meksiku; One&Only Kejptaun u Južnoj Africi; Emirates One&Only Volgan Valley u Plavim planinama u Australiji; One&Only Desaru Coast u Maleziji; One&Only Nyungwe House i One&Only Gorila Nest u Ruandi. Dodatni rizorti u razvoju uključuju One&Only Kea Island u Grčkoj i One&Only One Za’abeel u Dubaiju, kao i zajednice One&Only Private Homes širom svijeta. Više informacija o brendu One&Only dostupno je na oneandonlyresorts.com.

 Caffe Montenegro logo bijeli

Jedini specijalizovani časopis o ugostiteljstvu i turizmu u Crnoj Gori

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

E-mail: redakcija.caffemontenegro@gmail.com

Podgorica

 

CAFFE MONTENEGRO u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!